Karakterlere değinmeleri normal, 3 karakterli ilk oyunları. Her birinin alt hikayaleri olsa da genel oyun hikayesinin öyle akla kalır bir yanı yok GTA 5 için. Asıl hikaye sunumları RDR2 o da anlaşılabilir 8 yıllık 1 milyarlık bir oyun. GTA 6 da 2 milyarlık bir oyun. Eğer 2 milyarın içinde Full açık dünya yoksa GTA 6'nın hikaye sunumu çok daha iyi olacaktı. GTA 5'in trailer'ları da açık dünyayı gösteriyordu...
Bu sayıları nereden çıkarıyorsun anlamadım. RDR2'nin bütün pazarlamaları falan topladığında da bütçesi maksimum 540 milyon dolar oluyor. GTA 6 gidip öyle 2 milyar dolarlık bir oyun falan değil.

Rockstar Games, GTA 6'nın PC, PlayStation ve Xbox'ta aynı anda piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Şirket, daha önceki kademeli sürüm stratejisini değiştiriyor.

Mantıklı olabilir insanlar çok büyük bir taleple bekliyor hatta en çok beklenen oyun şu anda ve bir anda bütün platformlardan satışa çıkarıp satış rekorları kırabilirler.
yıllardır bekliyoruz bu oyunu duyurulmasından önce bile.

Neden önce konsolda deli gibi, daha sonra da PC'de deli gibi satmak yerine hepsine aynı anda çıkarıp satışları düşürsünler ki? Hem adamların acelesi yok. Düzgün bir iş çıkartmaya çalışıyorlar. Optimizasyonu en iyi şekilde yapıp konsola çıkardıktan 9-12 ay sonra da PC'ye çıkarırlar.

Mantıklı olabilir insanlar çok büyük bir taleple bekliyor hatta en çok beklenen oyun şu anda ve bir anda bütün platformlardan satışa çıkarıp satış rekorları kırabilirler.
Yıllardır bekliyoruz bu oyunu duyurulmasından önce bile.

Rockstar bir tek Xbox çıkarıyorum desin yine rekor kırar.

Rockstar bir tek Xbox çıkarıyorum desin yine rekor kırar.

Kastettiğim şu Xbox'a çıkarıyorum dese satış miktarı 200 milyon olur diyelim fakat aynı anda üç dört platforma çıkarırsa bu sayı olur sana 500-600 milyon o tarz anlatmak istedim yoksa her türlü çok beklenen bir oyun hatta bu çıkış oyun kanallarını çok pozitif etkiler izlenmeleri kat be kat artacak.

Kastettiğim şu Xbox'a çıkarıyorum dese satış miktarı 200 milyon olur diyelim fakat aynı anda üç dört platforma çıkarırsa bu sayı olur sana 500-600 milyon o tarz anlatmak istedim yoksa her türlü çok beklenen bir oyun hatta bu çıkış oyun kanallarını çok pozitif etkiler izlenmeleri kat be kat artacak.

Zamana yayarak rekor kıracak. Önce konsolcular alacak sonra pcciler. Diğer türlü mantıksız.