5729

Becerikli
Red Dead Redemption 2 (534 TL)

Grand Theft Auto 5 (534 TL)

Red Dead Redemption (1426 TL)

Grand Theft Auto The Trilogy Definitive Edition (855 TL)

Grand Theft Auto IV: Complete Edition (213 TL)

Max Payne 3 (213 TL)

Bully (186 TL)

Manhunt (124 TL)

Max Payne 2 (88 TL)

Şahsi önerim Max Payneler ve Red Dead Redemption 2'dir.

Red Dead Redemption 2 türk lirası ile satılırken de benzer fiyatlara düşüyordu. Bence hakediyor fiyatını ve indirimi güzel.

RDR için biraz daha beklenebilir. RDR2 sanırım yüzdelik olarak en çok indirim aldığı zaman bu zaman. Hala almayan varsa o para feda olsun RDR2'ye. GTA Trilogy GTA 4, San Andreas ve GTA Vice City var içinde. Ben almıştım 3'ü oynamıştım ve o kadar çok bug vardı ki size anlatamam araba boş boş yerlere takılıp baştan başlatmaya sebep oluyordu iade etmiştim. Onun harici Max Payne 1 satışı kalktı ama 2 de alınır o fiyata çok uygun.

Max Payne 1-2 de gördüğümüz adam gibi adam sam Lake'i keltoş biri yaptıkları için.
Psikolojik yönden incelerseniz mantıksız olmadığını görürsünüz. Çünkü Max anlık bir kararla saçını bir "temsiliyet" için kesiyor ve sonra pişman oluyor zaten. Bence tam Sam Lake'in Max Payne'i gibi olmuş hatta daha da insansı hissettirmiş.

Max Payne demek habire siyah ceket giyen, karlı new york sokaklarında adamları tararken havalı sözler etmek demek değil bence. Max Payne ailesini kaybetmiş ve hayatına devam etmeye çalışan bir baba ve bunu 3 oyunda çok güzel anlatıyorlar. Atmosfer olarak itmiş olabilir belki sizi.