Rockstar Games Launcher offline mod hatası

Leclerccc

Başarılı
Makaleler
4
Hocalarım selam. GTA online oynarken saving failed hatası verdi, ben de çık gir attığımda Rockstar Games Launcher bu hatayı vermeye çalıştı, yardım edebilir misiniz?

Hocam format soramın sebebini söyleyeyim ben 2 3 gün önce bir glitch için bir şey kurmuştum arkadaşım ondan dolayı olduğunu söylüyor.
Kurduğunuz program bilgisayarda neyi değiştirdi? Farkettiğiniz bi değişiklik olmuştur elbet. Buraya yazarsanız çözüm önerisi verebilirim.

Kurduğunuz program bilgisayarda neyi değiştirdi? Fark ettiğiniz bir değişiklik olmuştur elbet. Buraya yazarsanız çözüm önerisi verebilirim.

Autohotkey diye bir program hocam tam cayo perico bittiği zaman no saving mode yani oyunun save almasını durduruyor diğeride interneti kesme bu ikisini atayıp bazı tuşlara basarak otomatik yapıyordu.

Glitch çalışmadı zaten fixlenmiş ondan sonra silmiştim.

Autohotkey diye bir program hocam tam cayo perico bittiği zaman no saving mode yani oyunun save almasını durduruyor diğeride interneti kesme bu ikisini atayıp bazı tuşlara basarak otomatik yapıyordu.

Glitch çalışmadı zaten fixlenmiş ondan sonra silmiştim.
O programı silin ve oyununuz eğer Epic veya steamdeyse Rockstar Games Launcher'ı silin. Sonra Epic veya Steam'den oyunu başlatın rgl yi kendi indirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt