Son olarak bu kaynaktaki çözümleri bulabildim, isterseniz deneyin tek tek.
![]()
Rockstar Games Launcher Offline Mode Hatası (Çözüm) 2023
Sizde oyun oynarken veya başlatırken Rockstar Games Launcher Offline Mode Hatası ile mi karşılaşıyorsunuz? Bu yazımızda sizlere bu hatanın nedenlerini vewww.teknobu.net
Ötesini bilemiyorum maalesef.
Formatlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. En kötü oyunu ve launcheri kaldırıp baştan kurun.
Formatlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. En kötü oyunu ve Launcher'i kaldırıp baştan kurun.
Yine de pek sanmıyorum ama verilerim gitsin, bir şey olmaz derseniz çakın gitsin. Hem sistem de kendine gelir biraz.Hocam format soramın sebebini söyleyeyim ben 2 3 gün önce bir glitch için bir şey kurmuştum arkadaşım ondan dolayı olduğunu söylüyor.
Yine de pek sanmıyorum ama verilerim gitsin, bir şey olmaz derseniz çakın gitsin. Hem sistem de kendine gelir biraz.
O zaman doğru BIOS'a alalım seni.Sorun yok hocam o kadar çok format attımki normal geliyor artık.
Kurduğunuz program bilgisayarda neyi değiştirdi? Farkettiğiniz bi değişiklik olmuştur elbet. Buraya yazarsanız çözüm önerisi verebilirim.Hocam format soramın sebebini söyleyeyim ben 2 3 gün önce bir glitch için bir şey kurmuştum arkadaşım ondan dolayı olduğunu söylüyor.
Kurduğunuz program bilgisayarda neyi değiştirdi? Fark ettiğiniz bir değişiklik olmuştur elbet. Buraya yazarsanız çözüm önerisi verebilirim.
O programı silin ve oyununuz eğer Epic veya steamdeyse Rockstar Games Launcher'ı silin. Sonra Epic veya Steam'den oyunu başlatın rgl yi kendi indirsin.Autohotkey diye bir program hocam tam cayo perico bittiği zaman no saving mode yani oyunun save almasını durduruyor diğeride interneti kesme bu ikisini atayıp bazı tuşlara basarak otomatik yapıyordu.
Glitch çalışmadı zaten fixlenmiş ondan sonra silmiştim.