Lexoqe

Uzman
Merhaba, yaklaşık 3-4 ay önce Hotmail adresimi kapattırdım. Giriş yapamayacağım şekilde kapandı artık. Steam üzerinden RDR2 veya GTA oyunlarına giriş yaparken Rockstar programı beni eski mail adresim ile görüyor. Haliyle giriş yaparken Mail'e kod gönderiyor. Ama kodu alamıyorum. Destekle görüştüm. Yeni mail adresim budur diye, eskisini artık kapattık diye destek ekibine söyledim. Bana dedikleri şuydu;

GTA Online veya Red Dead Online için oyun içi para birimini yaklaşık olarak ne zaman satın aldınız?
Hesapla başlangıçta ilişkilendirilen tam e-posta adresi neydi?
Hesap ne zaman PSN, Xbox Live, Facebook vb. ile ilişkilendirildi?

Ben bu bilgileri nereden görebilirim ki?

1. soru satın alınan banka kartındaki hareketlerden bulunabilir.
2. soruyu hesabın sahibi iseniz zaten bilmeniz gerekir.
3. soru için ise emin bir cevabım yok, cevaplanması güç bir soruymuş açıkçası.
Soruları anladım ama ben oyun içi satın alım yapmadım. Ama oyun içi para harcaması diyorsa en ben nasıl hatırlayabilirim ki?
2. Soruyu biliyorum zaten.
3. Soru steam üzerinden satın aldım ve ilk gta 4 için ilişkilendirildi diye hatırlıyorum.

Soruları anladım ama ben oyun içi satın alım yapmadım. Ama oyun içi para harcaması diyorsa en ben nasıl hatırlayabilirim ki?
2. soruyu biliyorum zaten.
3. soru Steam üzerinden satın aldım ve ilk GTA 4 için ilişkilendirildi diye hatırlıyorum.

1. soruya "herhangi bir satın alım yapmadım" olarak cevap verebilirsiniz. Bu da sizi doğrulama yöntemlerinden biridir.

GTA V ve RDR 2’yi satın aldığım görüntüyü, steam üzerinden satın alım geçmişinin ekran görüntüsünü. Oyunu indirdiğim tarihi ve muhtemel Rockstar Games uygulamasıyla giriş yaptığım mail adresini verdim. Oyun için 1 milyon parayı da edition paketiyle satın aldığımı söyledim. Ancak gelen yanıt olumsuz oldu.

Şimdi ben kayıtlı oyunu ya da online ilerlememi istemiyorum ki, steam üzerinden satın aldığım oyunu oynamak istiyorum. Bu bu kadar zor olmamalıydı. Çok saçma buldum. Steam sahibi benim, adıma kayıtlı kart ile satın almışım. Steam mail adresim bile farklı. Sadece Rockstar’a zamanında ikinci mail adresimle giriş yapmışım.

Gelen cevap;
Rockstar Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Araştırdık ancak bu isteğin yakın zamanda bilgilerin değiştirildiği Rockstar Games hesabının sahibinden geldiğini doğrulayamadık. Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Araştırabileceğimiz başka bilgileriniz varsa veya başka sorularınız varsa lütfen bize bildirin, böylece yardımcı olmaya çalışalım.

Bugün bir kez daha destek kaydı oluşturdum. Steam hesabımdaki ID numaramı verdim. Steam hesabımı onlara kanıtladım. Yeni üyeliğim olan Rockstar Game mail adresimi de verdim. Ama yanıt yine aynı oldu.

Steam Destek'e de başvuru yaptım. Yıllar önce aldığım oyunun iadesini sebebiyle belirttim. Çünkü oynayamıyorum.

Son düzenleme: