ReloadingData 2
Yetkin
Ben oyunu pırasa ile bitirdim zaten.
Bu saatten sonra yeni bir erteleme olabilecegini sanmiyorum. Gameplay trailer kapida ve oyunun cikmasina 2.5 ay kadar bir zaman kaldi. Oyle bir durum olsaydi %99 bu aciklamalarinda soylerlerdi.
Ben de öyle düşünüyorum, bu saatten sonra erteleme açıklasalar takvimden çok güven kaybı yaşatır. Gameplay Trailer'da yakınsa artık geri sayım başlamış demektir.
Erteme olmaz. O risk artık bu saatten sonra. Eğer erteleme olursa pırasa Build'i yayabilir. Satabilir.
Rockstar bu sağı solu belli olmuyor. Oyunun çıkmasına 1 hafta kala aralığa atabilirde.Bu saatten sonra yeni bir erteleme olabilecegini sanmiyorum. Gameplay trailer kapida ve oyunun cikmasina 2.5 ay kadar bir zaman kaldi. Oyle bir durum olsaydi %99 bu aciklamalarinda soylerlerdi.
Rockstar'ın burada bir şey yapamaması tamamıyla kendi hatası olduğu bariz belli. Açıklama ekibe karşı sorunlar olduğuna dair izlenim var zaten. İçeriden birileri satmasa bu Build sızılmazdı. Pek de bir çaresi yok açıkçası; Rockstar'ın klasik Rockstar Games politikası devam ediyor. Rage motoru sızmadığı sürece Rockstar pek müdahale etmeyecek gibi.
Her şey 2016'da Hindistan stüdyosunu açınca oldu. Baş belası stüdyoyu kapatmak yerine hâlâ fon yatıran Rockstar Games kurul üyeleri var. Hindistan stüdyosu da zaten öyle çok ahım şahım işler yapan bir şube değil, nedir bu Hindistan sevdası anlamış değilim.Katılıyorum, dosyalar bu kadar rahat dışarı çıkabiliyorsa sorun sadece sızıntıyı yapanlarda değil, Rockstar'ın içerideki güvenlik tarafında da var.