"Rockstar hesabı bir başka Steam hesabı ile bağlantılı" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hovarda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 127

hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar Steam'den oyunu almıştım, oynamak istediğimde Steam'de link başka hesaba tanımlı diyor. Rockstar'da ise bilgiler doğrulanmadı diyor ama şifremi unuttum dediğimde şifre geldi ve şifreyi yenileyebildim.

Eki Görüntüle 229907

Eki Görüntüle 229908

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı değil ama benzer durum başımdan geçti. Şifre sıfırlama vs işe yaramıyordu. 4-5 gün uğraşmıştım ama hallolmuştu. Şunu diyeyim rockstar support dışında hiçbir şekilde halledemezsin. Steamda aldığın bi rockstar oyununun faturasını ekle mesaja, durumu anlat, çözüldü deyip kapatılırsa tekrardan yaz ve şunu mutlaka ekle "Please review this case with manually auto response doesnt help."

Benim Epic hesabımın ilk bağlantısı başka bir Rockstar hesabı ile yapılmış, hesabım çalınmıştı. Desteğe belirttim defalarca ama yetersiz bilgi diyorlar ne yapmam lazım bilginiz var mıdır?

Muhtemelen gta 5i bedava aldın epicten. Öyleyse ona dair bi emal ekran görüntüsü veya paralı aldıysan dekont göstermen lazım.
https://www.epicgames.com/account burdan bulabilmen lazım.
Daha önce de söyledim umursamadilar şimdi tekrardan bilet attım. Tanıdık vs. olmadan olmayacak bu iş, oyunu oynayamıyorum.

Arkadaşlar 10dakika sonra kendiliğinden düzeldi ben mesajı editledim çmzüldü diye raporladım ama moderatör kafasına göre mesajı geri getirmiş.

Daha önce de söyledim umursamadilar şimdi tekrardan bilet attım. Tanıdık vs. olmadan olmayacak bu iş, oyunu oynayamıyorum.
"Please review this case with manually auto response doesnt help." bunu ekleyip tekrar dene olmadı bir daha dene. Benim 6 veya 7. tickette düzelttilerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…