Detaylar
Kim cevapladı?Sanmıyorum.
yusufumm07
Üstün
Né inşallah
Söylenen iddiaların kaynağı nerede?
Sadece bu adam değil çoğu kişi 4 Kasım olacağını söylüyor hatta Rockstar'ın Twitter hesabında herkes 4 Kasım trailer geliyor diyor.
MeReKGs67
Uzman
Yapay zekanın özet cevabı 
O X hesabının iddia ettiği "ipuçları" (heykel, saat) %99 olasılıkla saçmalık.
Ancak, **4 Kasım veya 5 Kasım gibi bir tarihte 3. Fragman'ın gelme ihtimali, bu ipuçlarından bağımsız olarak, 6 Kasım'daki yatırımcı toplantısı nedeniyle şaşırtıcı derecede yüksek.
Yani özetle:
SONUÇ (Kişisel Görüşüm)
O X hesabının iddia ettiği "ipuçları" (heykel, saat) %99 olasılıkla saçmalık.
Ancak, **4 Kasım veya 5 Kasım gibi bir tarihte 3. Fragman'ın gelme ihtimali, bu ipuçlarından bağımsız olarak, 6 Kasım'daki yatırımcı toplantısı nedeniyle şaşırtıcı derecede yüksek.
Yani özetle:
4 Kasım Salı günü hep birlikte göreceğiz. Gelişmeleri takipte kalacağım.Bu X hesabı muhtemelen doğru tarihi (4 Kasım) söylüyor olabilir, ancak bunu tamamen yanlış sebeplerle (heykel gölgesi) bulmuş görünüyor. Asıl neden, 6 Kasım'daki yatırımcı toplantısıdır.
Gelecekse de umarima oynanis fragmani olur. Oynanistan kastim, sadece bos bos sinematikler degil, oyun ciktiginda bir oyuncu olarak ne gorecegim, onlarin da bulundugu kapsamli bir fragman. Film, dizi degil bu sonucta bir oyun. Oyundan en iyi ara sahneleri koyarsin, oynanis da koyarsin degil mi?
MeReKGs67
Uzman
Kısaca gameplay demen yeterliydiGelecekse de umarima oynanis fragmani olur. Oynanistan kastim, sadece bos bos sinematikler degil, oyun ciktiginda bir oyuncu olarak ne gorecegim, onlarin da bulundugu kapsamli bir fragman. Film, dizi degil bu sonucta bir oyun. Oyundan en iyi ara sahneleri koyarsin, oynanis da koyarsin degil mi?
Daha once bunu istedigimi belirttim diye linc yemistim bu yuzden kendimi anlatmak zorunda hissettigim icin boyle yazdim.