Detaylar
Kim cevapladı?İlk olarak konsollara çıkıyor. Yani AMD ile daha haşır neşir. FSR desteği kesinlikle gelecektir. Nvidia tarafında da GTA V gelen RT ve DLSS ayarlarından da anlayacağın üzere o ayarlar da gelecektir.
GTA'nın bir markaya özel ayar zorunluluğu yapacağını sanmıyorum. Zaten bu reklam parasını da ne AMD ne de Nvidia ödemeyecektir. Bunların açıkcası bir faydası da yok. Eskiden denediklerinde pek sorun olmazdı. Şu an atıyorum bir oyun AMD reklamı ile çıkarsa DLSS olmuyor. Oyuncular bu sefer oyuna püskürdüğünden bir faydası olmuyor. Eskisi kadar oyunlara özel yaklaşım yapacaklarını pek sanmıyorum.
GTA'nın bir markaya özel ayar zorunluluğu yapacağını sanmıyorum. Zaten bu reklam parasını da ne AMD ne de Nvidia ödemeyecektir. Bunların açıkcası bir faydası da yok. Eskiden denediklerinde pek sorun olmazdı. Şu an atıyorum bir oyun AMD reklamı ile çıkarsa DLSS olmuyor. Oyuncular bu sefer oyuna püskürdüğünden bir faydası olmuyor. Eskisi kadar oyunlara özel yaklaşım yapacaklarını pek sanmıyorum.
mr.esat
Üstün
Forumda Rockstar'da çalışan gizli bilgilerden sorumlu bir CEO arkadaşımız varsa cevaplayabilir 
Nereden bilelim, ayrıca öncelik niye olsun? İkisine de destek verirler işte, Cyberpunk'un yaptığını yaparlar diye düşünüyorum.
Nereden bilelim, ayrıca öncelik niye olsun? İkisine de destek verirler işte, Cyberpunk'un yaptığını yaparlar diye düşünüyorum.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Tek bildiğim RT dahili olarak geleceği ve kapatılamayacağını birkaç yerde okudum hatta bu sebeple PS5 için 30 FPS kilitli olacak. Tahminen PC için minimum sistem gereksinimlerinde RTX 2060 Super veya RTX 2070, AMD tarafında ise RX 6600 ayarında olacağını düşünüyorum.
Çünkü donanımsal RT desteği RTX olmayan kartlar ile RX 6000 serisi altındaki hiçbir ekran kartında yok.
Asıl konumuza gelirsek FSR4 ile DLSS 4 kesinlikle gelecektir. FSR'ın oyun konsolundan dolayı bir adım optimizasyon kısmında iyi olabileceğini düşünüyorum.
Çünkü donanımsal RT desteği RTX olmayan kartlar ile RX 6000 serisi altındaki hiçbir ekran kartında yok.
Asıl konumuza gelirsek FSR4 ile DLSS 4 kesinlikle gelecektir. FSR'ın oyun konsolundan dolayı bir adım optimizasyon kısmında iyi olabileceğini düşünüyorum.
İlişkisi nasıldır bilmiyorum ama umarım Multi Frame Generation olur. Gerçekten zor zamanda hayat kurtaran bir teknoloji.
mr.esat
Üstün
Ben oynayabileceğini düşünüyorum. Series S oyunun grafik optimizasyonunu kurtaracak. Çünkü low end için de inşa ediliyor oyun.İnşallah 4060'ımla en azından Medium ayar DLSS kalite modunda 60 FPS oynayabilirimDaha yeni zar zor geçen yaz sonu topladım PC'yi bi daha uğraşmıyım bi de DDR4 topladım yani
MeReKGs67
Uzman
1080p Ultra için herhalde 4070 gerekir diye düşünüyorum. Çıktığında bu yorumlarımıza bakmak nasip olur inşallah ne kadar doğru tahmin etmişizBen oynayabileceğini düşünüyorum. Series S oyunun grafik optimizasyonunu kurtaracak. Çünkü low end için de inşa ediliyor oyun.
@MeReKGs67, 4060 Ti kurtarır da VRAM yetmeyebilir.
mr.esat
Üstün
4070 Base açamayabilir.1080p Ultra için herhalde 4070 gerekir diye düşünüyorum
Yani şu da var, PC kartları son 3 jenerasyondur felaket güçlü. Sadece optimizasyonlar çok kötü olunca bizim algımız değişti.
Oblivion Remastered mesela, 4070 bile Ulra'da zor 60 FPS veriyor. Komik.
Rockstar bu, iyi optimizasyonu da var kötü optimizasyonu da var. Net bir şey söyleyemeyiz. Bekleyip göreceğiz, ama 4060'ın orta ayarlarda kaldırabileceğine kanat ediyorum ben. Ben de 4050 var, o da DLSS ile 1080P LOW-MED arası +60 verir gibime geliyor.