ROG B650-A mı B650E-F mi tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smmmhunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 419
  • Etiketler Etiketler
    rog

Smmmhunter

Üstün
Yer
Tulum, Meksika
Önce TUF B650-Plus almıştım. Sonra içimde kaldığından B650-A sipariş ettim. Sonra onu da iptal edip B650E-F aldım.

B650E-F'nin bilinen bir sorunu var mı? Parasına değer mi yoksa iptal edip B650-A mı almalıyım?

İnanılmaz kararsız kaldım. Sadece oyun oynayacağım. İşlemcim de R5 7500F.

B650-A ile farkları neler?

İleriye dönüklülük olarak bir artısı var mı B650e çipsetin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı bir hareket mi peki ? Fiyat farkına değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
%10-12 civari bir fark var gibi, deger bence. Full siyah ise A cok guzel durmaz sanki.

%10-12 civari bir fark var gibi, deger bence. Full siyah ise A cok guzel durmaz sanki.
Kasa içeriği bunlar.

Amd Ryzen 5 7500F | Asus TUF B650M-Plus WiFi | Galax GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer GPU | Corsair Vengeance RGB 2x16 5600Mhz CL40 | Samsung 970 EVO 500 GB - 980 PRO 1TB M.2 SSD | NZXT C750 80+ Gold PSU | Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 AIO | Cooler Master MasterCase H500 Kasa

Sağolun hocam. B650E-F'yi sipariş ettim. Acaba yarın buradaki şubeye gelir mi ?

Satici amazon degilse zor. Yarin sabah kargoya verseler en erken cumartesi gelir. Bazi firmalar istanbul ve ankara icin bolt kargo kullanabiliyor, o da oldukca hizli getiriyor.

Satici amazon degilse zor. Yarin sabah kargoya verseler en erken cumartesi gelir. Bazi firmalar istanbul ve ankara icin bolt kargo kullanabiliyor, o da oldukca hizli getiriyor.
QP MNG kullanıyor. Yarın şubeye gelse çok iyi olur. Ekran kartı da yarın geliyor. Direk kurmuş olurdum PC'yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…