2 senedir ROG Gladius 3 Aimpoint kullanıyorum. Mouse scrollu nadir de olsa aşağı çekerken yukarı gidiyor. Ayrıca sağ click ciddi gevşek gibi oynuyor. Garantim 12.06.2026'da bitiyor. Fatura, kutu vs duruyor. Uğraşmaya değer mi yoksa yetişmez mi? Bayramın bitmesi vs vs var çünkü. Ayrıca kutuyla da çok uğraşmak istemiyorum. Direkt kutusuz gönderme şansım var mı? Penta'nın kendisine de gidip elden verebilirim.
2 senedir ROG Gladius 3 Aimpoint kullanıyorum. Mouse scrollu nadir de olsa aşağı çekerken yukarı gidiyor. Ayrıca sağ Click ciddi gevşek gibi oynuyor. Garantim 12.06.2026'da bitiyor. Fatura, kutu vs duruyor. Uğraşmaya değer mi yoksa yetişmez mi? Bayramın bitmesi vs. Var çünkü. Ayrıca kutuyla da çok uğraşmak istemiyorum. Direkt kutusuz gönderme şansım var mı? Penta'nın kendisine de gidip elden verebilirim.
2 senedir ROG Gladius 3 aimpoint kullanıyorum. Mouse scrollu nadir de olsa aşağı çekerken yukarı gidiyor. Ayrıca sağ Click ciddi gevşek gibi oynuyor. Garantim 12.06.2026'da bitiyor. Fatura, kutu vs duruyor. Uğraşmaya değer mi yoksa yetişmez mi? Bayramın bitmesi vs. Var çünkü. Ayrıca kutuyla da çok uğraşmak istemiyorum. Direkt kutusuz gönderme şansım var mı? Penta'nın kendisine de gidip elden verebilirim.
Geçtiğimiz cumartesi ASUS ROG Keris II Wireless Ace faremle ilgili yaşadığım, tam anlamıyla "fıkra gibi" diyebileceğim yetkili servis sürecini sizlerle paylaşmak istiyorum. Donanımla ilgilenen ve hakkını arayan herkesin bu vizyonsuzluktan haberdar olması gerektiğini düşünüyorum.
Cihazdaki Sorun Neydi? Cihazın iç kısmından, muhtemelen kopmuş veya kırılmış bir parçadan kaynaklı bariz bir mekanik takırtı sesi geliyordu. Daha da önemlisi, içeride serbest dolaşan bu parça optik okuyucuyu büyük ihtimalle etkiliyor ve rekabetçi oyunlarda anlık sensör stuttering sebep...
Penta üzerinden garantinizi sorgulayın hocam, bir sürü ASUS servisi var distribütörü farklı olabilir.