d0m

Deneyimli
Yer
Ankara
Hangisi alınmalı? 10 bin liraya TUF, 11 bin liraya ise ROG buldum. Tertemiz çok iyi kondisyonda. Satıcı fiyat düşmeme konusunda ısrarcı.

İkisi de değil. Bu fiyatlara RX 6800 / 6800 XT bulunuyor TUF/ROG gibi seriler olması zorunlu değilse.

İlimde yok Fehmi. Elden almak istiyorum olan da 14 bin liraya veriyor. 1080P'de oynayacağım.

Ayrı bir seçenek 3070 Suprim X var, 6700XT'ye karşın ona karşı ne düşünülebilir?

3070 Suprim ve ROG var, Suprim 12.500TL, ROG 12.000 TL 3070 mi 6700XT mi alınmalı? VRAM konusunda 6700XT önde olduğunu biliyorum.

PG ile alsanız daha iyi olmaz mı hocam? Aldığında 2 gün boyunca test edersiniz sıkıntı yoksa onaylar geçersiniz. Bunları alacağım diyorsanız TUF derdim sanırım, tasarımı daha güzel. Aralarında fark yok hocam, hatta TUF modeli soğutma bloğu bir tık daha büyük.

PG ile alsanız daha iyi olmaz mı hocam? Aldığında 2 gün boyunca test edersiniz sıkıntı yoksa onaylar geçersiniz. Bunları alacağım diyorsanız TUF derdim sanırım, tasarımı daha güzel. Aralarında fark yok hocam, hatta TUF modeli soğutma bloku bir tık daha büyük.

Param Güvende konusunda sıkıntım yok, Red Devil vardı bu fiyata onun da tasarımı hoşuma gitmiyor XFX'in modelleri de aynı şekilde. ROG biraz daha modern duruyor.