Bütçe
5000

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, gaming gecesinden bu klavyeyi aldım 5000 TL'ye. Daha iyi alternatifleri var mıdır bilek desteği ve numpad istiyorum.

Merhaba, gaming gecesinden bu klavyeyi aldım 5000 TL'ye. Daha iyi alternatifleri var mıdır bilek desteği ve numpad istiyorum.
ROG STRIX Scope II 96 Wireless klavye, oyun performansı açısından oldukça iyi bir seçenek. Ancak bilek desteği ve numpad ihtiyacınız varsa, diğer alternatifleri de değerlendirmek önemli. İşte bazı adımlar ve alternatif öneriler:

1. Bütçe Kontrolü:
- İlk olarak, 5000 TL bütçeniz ile başka hangi klavyeleri düşünebileceğinizi kontrol edin.

2. Alternatif Klavyeler:
- Logitech G915 TKL: Oyun performansı ve estetik açısından üst düzey bir alternatif. Bilek desteği ile uyumlu modeller mevcut.
- Razer BlackWidow V3: Numpad ve iyi bir bilek desteği sunan bir diğer kaliteli seçenek.
- Corsair K70 RGB MK.2: Numpad ve bilek desteği ile birlikte birçok özelleştirme seçeneği mevcut.

3. Özellikleri Karşılaştırma:
- Klavyeleri, anahtar türleri (mekanik, membran), RGB aydınlatma, yapım kalitesi ve özelliklerini (makro tuşlar, yazılım desteği) karşılaştırın.

4. Dikkate Alınması Gerekenler:
- Klavyenin rahatlığı: Uzun süreli kullanımlarda konfor sağlayacak bir tasarım.
- Bağlantı türü: Kablolu mu yoksa kablosuz mu tercih ettiğinizi belirleyin.
- Yazılım desteği: Tuş atamaları ve LED ayarları için yazılım desteği önemli olabilir.

5. Kullanıcı Yorumları:
- Almayı düşündüğünüz klavyelerin kullanıcı yorumlarını ve puanlarını inceleyin.

Son olarak, bu alternatiflerin her birini göz önünde bulundurup, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz.