Yoshi

Çalışkan
Oyun oynarken "A" tuşu bir anda yerinden çıktı ve fark ettim ki içindeki tırnak kısmı kırılmış. Daha önceden de "W" tuşum soyulmuştu ama o zaman garantiye göndermemiştim. Şimdi bu iki tuşu nereden temin edebilirim? Ya da garantiye göndersem tuş değişimi yaparlar mı? Klavyeyi alalı henüz 1 yıl bile olmadı.

1760259831621.webp

Kırılma vb. durumlar garanti kapsamında değildir. İnternette yedek Switch tuşlar satılıyor asdw gibi onlardan alarak takabilirsiniz.

Hocam uyumluluk sorunu olmaz mı?

5klık klavyede abs keycaps olması yakışmamış. Ama darbe almadan kırılması da ilginç.

Darbe almadı ama büyük ihtimalle bir noktaya fazla baskı uyguladım, ben de şaşırdım kaliteli bir ürüne benziyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uyumluluk sorunu olmaz mı?

Darbe almadı ama büyük ihtimalle bir noktaya fazla baskı uyguladım, ben de şaşırdım kaliteli bir ürüne benziyordu.

RX gibi özel bir şekilde sorun olabilirdi ama sizinki klasik "+". Piyasadaki çoğu keycap artı olarak gelir yani sorun yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken "A" tuşu bir anda yerinden çıktı ve fark ettim ki içindeki tırnak kısmı kırılmış. Daha önceden de "W" tuşum soyulmuştu ama o zaman garantiye göndermemiştim. Şimdi bu iki tuşu nereden temin edebilirim? Ya da garantiye göndersem tuş değişimi yaparlar mı? Klavyeyi alalı henüz 1 yıl bile olmadı.

Eki Görüntüle 191961
Hocam Merhaba,

Benimde başıma aynı şey geldi, benimde 'A' harfi. Bir de 'ESC' tuşuna bastığımda tuş yerinden fırlıyor. Siz nasıl çözdünüz bu tuş sorununu?