Hayatımda hiç root atmadım. Mümkün olduğum ilk seferde deneyeceğim. Rehber ararken bu siteyi buldum: How to Root Oppo A5 (2020) – Six Easy METHODS!
Oppo A5 2020 telefonum için. Yanlış bir şey var mı anlattığı adımlarda? Sorun olur mu bunları yapmam? İlk defa yaptığım için telefonun çöpe çıkmasını istemiyorum.
Magisk'i GitHub'daki topjohnwu isimli kullanıcıdan APK şeklinde indirdikten sonra indirdiğiniz dosyanın uzantısını ZIP olarak değiştirmeniz gerekiyor hocam. Sonra bilgisayar üzerinden cihaza TWRP kurup yeniden adlandırdığınız ZIP dosyasını TWRP menüsünden "install" tuşuna basıp seçiyorsunuz. Sonra ise cihazı yeniden başlatıyorsunuz. Bu kadar basit.
Magisk'i GitHub'daki topjohnwu isimli kullanıcıdan APK şeklinde indirdikten sonra indirdiğiniz dosyanın uzantısını ZIP olarak değiştirmeniz gerekiyor hocam. Sonra bilgisayar üzerinden cihaza TWRP kurup yeniden adlandırdığınız ZIP dosyasını TWRP menüsünden "install" tuşuna basıp seçiyorsunuz. Sonra ise cihazı yeniden başlatıyorsunuz. Bu kadar basit.
Teşekkürler hocam. Birde TWRP sitesinde birden fazla sürüm var. Cihazım Android 10. Hangisini indirmeliyim?
Root atmak ile custom rom aynı şey mi peki? Oppo telefonlarda olmuyor diye duymuştum rom bilmiyorum tam. Root atarsam orijinal Android sürümünü kullanmaya devam ediyorum sanırım. Custom Rom gibi bir şey değil, doğru mu?
Root atmak ile Custom ROM aynı şey mi peki? Oppo telefonlarda olmuyor diye duymuştum ROM bilmiyorum tam. Root atarsam orijinal Android sürümünü kullanmaya devam ediyorum sanırım. Custom ROM gibi bir şey değil, doğru mu?
Oppo A5 2020 için TWRP'nin orijinal sitesinde bir bilgi bulamadım hocam. Sadece dolandırıcı siteler söylemiş Oppo A5 2020 için TWRP olduğunu. Sanırım o modelde TWRP bulunmuyor. Oppo R5 modeli için TWRP bulabildim orijinal TWRP sitesinde.