Çözüldü rootingsteps.com sitesine bakarak root atılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Essex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 702
  • Etiketler Etiketler
    root
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Hayatımda hiç root atmadım. Mümkün olduğum ilk seferde deneyeceğim. Rehber ararken bu siteyi buldum:
How to Root Oppo A5 (2020) – Six Easy METHODS!
Oppo A5 2020 telefonum için. Yanlış bir şey var mı anlattığı adımlarda? Sorun olur mu bunları yapmam? İlk defa yaptığım için telefonun çöpe çıkmasını istemiyorum.

Düzenleme: Cihaza uygun TWRP yok.

Son düzenleme:
Çözüm
TWRP kurup Magisk'in ZIP'ini flashlayın diyor. Anlatılan doğru. Ama video izlerseniz sizin için daha kolay olacaktır.
R5 yapabilir miyim hocam sorun çıkar mı? Çok soru sordum uğraştırdım ama banka uygulamalarını kullanmanın bir yolu var mıdır? Papara vs.

R5 yapabilir miyim hocam sorun çıkar mı? Çok soru sordum uğraştırdım ama banka uygulamalarını kullanmanın bir yolu var mıdır? Papara vs.

Evet var, rootu gizleyebiliyorsunuz Magisk uygulaması üzerinden. Reno 5 TWRP kullanmanızı önermiyorum bu arada. Cihaz bootlopa düşebilir veya brick edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…