Detaylar
Kim cevapladı?challenger
Çalışkan
Merhaba, root işlemini yaptım fakat PlayStation 5 üzerinden Discord'a giremiyorum. Discord yasağını bu root işlemi sayesinde yenme şansım var mı? @ferditr15
Root yaptıysan ek özelliklere erişirsin. Root erişimi aldığın için DNS değiştirerek ulaşabilirsin.
Root yaptıysan ek özelliklere erişirsin. Root erişimi aldığın için DNS değiştirerek ulaşabilirsin.
DNS değiştirdim ama Discord, Roblox falan hâlâ yasaklı ülkemizde maalesef.
challenger
Çalışkan
DNS değiştirdim ama Discord Roblox falan hala yasaklı ülkemizde maalesef.
Ben 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 Cloudflare DNS ile sorunsuz erişebiliyorum. Bunu modemden de yapmana gerek yok. Cihazının kendi bağlantısı aracılığıyla da yapabilirsin.
Telekom altyapısı üzerinde TurkNet kullanıyorum.
Son düzenleme:
Ben 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 Cloudflare DNS ile sorunsuz erişebiliyorum. Bunu modemden de yapmana gerek yok. Cihazının kendi bağlantısı aracılığıyla da yapabilirsin.
Telefom altyapısı üzerinde TurkNet kullanıyorum.
Arkadaşım da TurkNet kullanıyor ve erişiyor ama benimki Türk Telekom, erişmiyor.
Bir şey fark ettim, root yaptıktan sonra DNS değiştirdim; 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım ayarlardan ama DNS sanki calısmıyor gibi. Bunu da şuradan biliyorum: PC'de GoodbyeDPI vardı, PC'nin kendi ağ ayarından DNS yaptığımda Discord'a girebiliyordum fakat modemden yaptım diye PC'nin ağ ayarındaki DNS'i otomatik yaptım, Discord girmiyor. Modemdeki DNS'i mi görmüyor?
TP-Link EX520'de “root” diye anlatılan erişimi denedim. SSH ile giriliyor ama sadece TP-Link'e ait kısıtlı CLI açılıyor (TP-Link(conf)#). Sh, Shell, busybox, dosya sistemi (/etc, resolv. Conf), iptables vs. yok. Yani Linux Shell erişimi yok, bu gerçek root değil; sadece admin/debug CLI gibi duruyor. Bunu doğrulayabilecek veya gerçek root yolu bilen var mı? DNS işlemini dahi ayarlayamıyorum acaba bende mi problem var?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ferdi Burak
Becerikli
- Makaleler
- 1
Merhaba, root işlemini yaptım fakat PlayStation 5 üzerinden Discord'a giremiyorum. Discord yasağını bu root işlemi sayesinde yenme şansım var mı? @ferditr15
Merhaba root işlemi ile Discord erişim engelini çözemeyiz çünkü erişim engeli internet sağlayıcı tarafından uygulanıyor. Discord'un çalıştıran bir DNS var ise manuel olarak DNS ayarları ile çalıştırabilirsiniz ya da goodbydpi uygulaması ile giriş yapılıyor diye biliyorum.
Anladım.. Keşke çözümü olsa.Merhaba root işlemi ile Discord erişim engelini çözemeyiz çünkü erişim engeli internet sağlayıcı tarafından uygulanıyor. Discord'un çalıştıran bir DNS var ise manuel olarak DNS ayarları ile çalıştırabilirsiniz ya da goodbydpi uygulaması ile giriş yapılıyor diye biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bilgisayar aracılığıyla girebilirsin.
sürekli acık kalması gerekiyor bilgisayarın bu durumda o sıkıntı ya
Malesef. Ya router ile ya da bu şekilde oluyor.sürekli acık kalması gerekiyor bilgisayarın bu durumda o sıkıntı ya
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-