Rootlu cihazda ChatGPT "PlayIntegrity verification failed" hatası veriyor

Attar

Becerikli
"PlayIntegrity verification failed" hatası alıyorum. Magisk ile rootlu cihazda banka uygulamaları ve Samsung Knox sorun yaşatmıyor ama Play Integrity API Checker'da Basic Integrtiy'i bile geçemiyor. Bildiğim kadarıyla ChatGPT'de Basic geçmesi yeterli, şu anda açılmaması normal ama diğer uygulamalar niye sorunsuz açılıyor anlayamadım.

Yüklü modüller: Integrity Box, Shamiko, Play Integrity Fix [INJECT], KnoxPatch Enhancer, Tricky Store, Zygisk - LSPosed. Ekstra olarak HMA uygulaması yüklü.

Safetyfix'i de yüklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam magisk felan kullanıyosanız gizlemesi çok zor. KernelSU geçin bence telefonunuzun modeli nedir?
Gerekiyor Hocam. Bende ROM kurduğum zaman bütün AI'leri bir araya toplayan uygulamalar kullanıyodum.

Magisk varsa 3 integrityden geçmesi çok zor. TrickyStore ve root gizmelesi (nohello) ile 2 integrityi geçebiliyorsun ama 3. yü geçmek için ek yapılandırma gerekiyor. Ben ömrümde 1 kere geçebildim 1 hafta sonra fixlendi.
O sebeple yapay zekaları web siteleirnden kullanıyorum.

Integrity box üzerinden eylem veya aç tuşuna bastınız mı? Hiç basmadıysanız modül %90 aktif değildir.

Hiç birinden geçemediğini belirttim zaten hocam

ChatGPT İkisini geçince açılıyor, strong istemiyor.

Magisk'den KernelSU'ya geçmeni öneririm.

Uzun uğraş sonucu güncellemeyi geri alıp yeni kurdum tekrar uğraşamayacağım ileride KernelSU'ya geçerim zaten zorunlu olacak gibi Magisk root artık yakalanıyor çoğu uygulamaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…