Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Önermem bootloop yasanabilir.
emirr4211
Uzman
Tamamdır sağ olun.
Hocam peki benim telefonun Bootloader kilidi açık ota güncellemesi gelmemesi gerek miyor mu? Neden geliyor.
- Makaleler
- 9
Tamamdır sağ olun.
Hocam peki benim telefonun Bootloader kilidi açık ota güncellemesi gelmemesi gerek miyor mu? Neden geliyor.
Hiçbir fikrim yok Xiaomi kullanmadım.
10710
Uzman
Redmi Note 10 telefonum otomatik güncelleme yapmıştı. Cihaz yurt dışı olduğu için IMEI silinmesin diye içeriden yazılımsal işlem yapılmıs. Cihaz bootloopa düşmüştü. Cihaz OEM kilit kapali olduğu icin servis görmek zorunda kaldı.
emirr4211
Uzman
Redmi Note 10 telefonum otomatik güncelleme yapmıştı. Cihaz yurt dışı olduğu için IMEI silinmesin diye içeriden yazılımsal işlem yapılmıs. Cihaz bootloopa düşmüştü. Cihaz OEM kilit kapali olduğu icin servis görmek zorunda kaldı.
Onlar kaçak cihazlar benimki Türkiye kayıtlı.
10710
Uzman
Yine de riskli bir işlem. Bu unutulmamalı.
Cihaz a/b partisyonlu ise güncellemeyi yapıp root yöneticisinden diğer slotu yamala yapıyorsun. Yeniden başlatıyorsun sonra.
emirr4211
Uzman
Cihaz a/b partisyonlu ise güncellemeyi yapıp root yöneticisinden diğer slotu yamala yapıyorsun. Yeniden başlatıyorsun. Sonra.
Gerek kalmadı Custom ROM geçtim teşekkürler.