Rota vs Joker

Diss savaşını hangi rapçi kazandı?

• Diss savaşını kazanan Rota.

Oy: 1 16,7%
  • Diss savaşını kazanan Joker.

Oy: 5 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Tamamı ile aynı düşündüğüm birine denk geldim bu konuda.
bu arada profil resmimden anlaşıldığı üzere Rota'yı da oldukça severim rapçileri bağrımıza basmak gerek

Bu kişisel bir görüş, tartışılır. Bana kalırsa beat tercihleri gayet uygun ve yerinde oluyor, şarkıya adapte ediyor beni. Kafiye kısmında da katılmıyorum ancak görüşünüze saygım var.

Hocam bence böyle düşünen çok vardır ama YouTube yorumlarında falan hayalete dönüşüyorlar gibime geliyor Ben de Rota'yı eski parçalarından dolayı çok severim.

Hocam bence böyle düşünen çok vardır ama YouTube yorumlarında falan hayalete dönüşüyorlar gibime geliyor ben de Rota'yı eski parçalarından dolayı çok severim.

Bende yorum yapmayan tayfadanım. İkisi de çok önemliler ve protest parçalar çıkaran saygınlığımı sırf bu şekilde bile kazanabilen insanlar, mevlüt'ü dinlemeliydi Rot.

Ben Rota'dan yana oy veriyorum. Joker'in punchlarından bazıları lycris dolsun diye yazılmış gibi geldi.

Son düzenleme:
Joker'i her ne kadar sevmesemde Rota'dan daha iyi olduğu bir gerçek.
Şöyle subjektif konularda gerçek merçek gibi ithamlar kullanmasanız hoş olur. Kime göre neye göre gerçek? Dissleşmeyi sizin gözünüzde almış olabilir lakin bu onu Rota'dan iyi bir rapçi yapmaz.

2006'dan beri rap dinlerim. Jokeri severim, keza rotanında ezbere bildiğim bir çok parçası vardır. Lakin Jokerin ryhme flow tekniği rotadan 10 gömlek daha üstün. Tüm punchlara, repunch atıp artı olarak harika bir flow resitali sunduğu bir gerçek. Son parçasındaki flow ryhme şemasını çıkarsak 81 ili gökkuşağına boyarız. İnanılmaz bir tekniğe sahip.
Diğer bir olay ise dissleşme boyunca rotanın abuk subuk story ve tweetleri beni çok irite etti. Yap şarkını geç, olay zaten çok eskiye dayanıyor. O zamanlarda sen sataşmıştın, şimdide sen sataştın üstüne karşılık gelince 50 tane tweet 50 tane story atacağına ritim kaçırmadığın bir diss paylaşssaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…