Twitter kısmında Rota, Joker'e salladığı için bu diss çıktı hocam. Ama haklısınız, diss atmadığı bi' ben, bir de Defkhan kaldıBen artık Jokerin bu işi abarttığını düşünüyorum, önüne gelene sallamaya başladı.
Detaylar
Kim cevapladı?Twitter kısmında Rota, Joker'e salladığı için bu diss çıktı hocam. Ama haklısınız, diss atmadığı bi' ben, bir de Defkhan kaldı![]()
Yakında ona da atar.
Bana kızabilir bazıları ancak joker diss adamı, bu konularda gayet iyi haliyle. Diss'lerin hepsini dinledim ve Joker'in Switch'leri, beat'leri vs. çok iyi. Rota sadece cevap olsun diye yazmış bence, şarkı kısmı yok yani. Başta Rota'nın punchlar daha iyiydi bence, direkt Joker'e ithafendi. Joker'in ilk şarkısındaki Punch'lar biraz kalitesiz, genelde kalan punch'lardı.
Tamamı ile aynı düşündüğüm birine denk geldim bu konuda.
bu arada profil resmimden anlaşıldığı üzere Rota'yı da oldukça severim rapçileri bağrımıza basmak gerek 
Ben genel olarak jokeri sevmiyorum. Adamın şarkılarında kafiye çok zor oluyor ve kulağa hitap için kafiye az da olsa lazım. Beatler de güzel olmuyor genelde. Bir şarkının olmazsa olmaz en dinlenebilir yanı beat çünkü.
Bu kişisel bir görüş, tartışılır. Bana kalırsa beat tercihleri gayet uygun ve yerinde oluyor, şarkıya adapte ediyor beni. Kafiye kısmında da katılmıyorum ancak görüşünüze saygım var.
Hocam bence böyle düşünen çok vardır ama YouTube yorumlarında falan hayalete dönüşüyorlar gibime geliyorTamamı ile aynı düşündüğüm birine denk geldim bu konuda.
bu arada profil resmimden anlaşıldığı üzere Rota'yı da oldukça severim rapçileri bağrımıza basmak gerek
Hocam bence böyle düşünen çok vardır ama YouTube yorumlarında falan hayalete dönüşüyorlar gibime geliyorben de Rota'yı eski parçalarından dolayı çok severim.
Bende yorum yapmayan tayfadanım. İkisi de çok önemliler ve protest parçalar çıkaran saygınlığımı sırf bu şekilde bile kazanabilen insanlar, mevlüt'ü dinlemeliydi Rot.
kabotajbayramı
Becerikli
Şöyle subjektif konularda gerçek merçek gibi ithamlar kullanmasanız hoş olur. Kime göre neye göre gerçek? Dissleşmeyi sizin gözünüzde almış olabilir lakin bu onu Rota'dan iyi bir rapçi yapmaz.Joker'i her ne kadar sevmesemde Rota'dan daha iyi olduğu bir gerçek.
xLeomessi
Becerikli
2006'dan beri rap dinlerim. Jokeri severim, keza rotanında ezbere bildiğim bir çok parçası vardır. Lakin Jokerin ryhme flow tekniği rotadan 10 gömlek daha üstün. Tüm punchlara, repunch atıp artı olarak harika bir flow resitali sunduğu bir gerçek. Son parçasındaki flow ryhme şemasını çıkarsak 81 ili gökkuşağına boyarız. İnanılmaz bir tekniğe sahip.
Diğer bir olay ise dissleşme boyunca rotanın abuk subuk story ve tweetleri beni çok irite etti. Yap şarkını geç, olay zaten çok eskiye dayanıyor. O zamanlarda sen sataşmıştın, şimdide sen sataştın üstüne karşılık gelince 50 tane tweet 50 tane story atacağına ritim kaçırmadığın bir diss paylaşssaydın.
Diğer bir olay ise dissleşme boyunca rotanın abuk subuk story ve tweetleri beni çok irite etti. Yap şarkını geç, olay zaten çok eskiye dayanıyor. O zamanlarda sen sataşmıştın, şimdide sen sataştın üstüne karşılık gelince 50 tane tweet 50 tane story atacağına ritim kaçırmadığın bir diss paylaşssaydın.