Gıda Dedektifi tarafından paylaşılan gönderi
Lay's firmasının çiftçi olarak reklamlarında oynattığı ve Adıyaman Vailiği'nin ise "hayırsever işadamı" olarak tanımladığı Yakup Özbay Adana Seyhan'daki Rota...
rotary.org.tr
Kulübün gerçek amacının Yahudi misyonerliği olduğunu iddia ediyorlar. Neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum ama.Tamam, madem hayır kurumu neyi eleştirmişler onu sordum.
Mantıksız gelmedi. Gıda Dedektifi kanalının (veya kanal yüzünün) Filistin'i desteklediğine dair birçok shorts videosu var ve İsrail'den bahsederken mutlaka "Terör Devleti İsrail" diye söz ediyor. Öyle bir yargı varsa ortalıkta Gıda Dedektifi'nin bu şekilde bahsetmesi dediğinize uyar, kanaldaki hayıflanmanın sebebi bu olabilir. Ülkemizde reklam yüzü olarak kullanılan bir şahsın İsrail'i destekleyen (olsun ya da olmasın) bir kurumda yöneticilik yapması hayıflanmanın sebebi olabilir.Kulübün gerçek amacının Yahudi misyonerliği olduğunu iddia ediyorlar. Neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum ama.
Tüm dünyada yüzlerce farklı ülke ve binlerce farklı şehirde yer alan 1 milyondan fazla Rotaryen gerek kendi iş ve meslek deneyimleri, gerek üyesi oldukları Rotary külübü üyelerinin bölgelerindeki etkileri ve gerekse de dünyadaki diğer rotaryenlerin ve Rotary kulüplerinin uluslararası bilgi birikimleri ile önce kendi ülkelerinde ve aynı zamanda dünyada fark yaratarak insanlık için yararlı hizmet üretmelerine imkan sağlamaktadır.
Rotary Türkiye
Rotary fırsatlar yaratır. Türk Rotary'si insanlar için fırsatlar yaratıyor.rotary.org.tr
Sitelerinde daha çok bilgi var.