Router alınırsa 2.4 GHz ve kanal genişliği problemi çözülür mü?

Deniz744

Deneyimli
VR'dan oyun oynuyorum fakat bu ilk ikisi her zaman kırmızı. Bir arkadaş router önermişti. Modemimi sormadı ama Türk Telekom klasik modemi işte muhtemelen önemli değil.
https://app.hb.biz/lIaSZg26wIHV arkadaşın önerdiği router.

1745175552204.webp

Not: Ara sıra Ethernet bağlantısı sarıya dönüyor oyunları odamdan oynarsam eğer yeşil oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle düzelecektir TT klasik modemi oldukça kötü Ethernet olarak da kablonu minimum CAT6 24 AWG tutmanı öneririm. Keenetic de bakabilirsin bu fiyat bandında bütçen varsa ASUS öneririrm.

Modem VR cihazına yakın mı? Altyapın iyi mi?

Salon benim odamdan 10 15 adım kadar uzak yani çok da yakın değil altyapımın iyi olup olmadığını bilmiyorum.

Yüksek ihtimalle düzelecektir TT klasik modemi oldukça kötü Ethernet olarak da kablonu minimum CAT6 24 AWG tutmanı öneririm. Keenetic de bakabilirsin bu fiyat bandında bütçen varsa ASUS öneririrm.

Kablosuz bağlanıyorum. Air Link üzerinden.

Dediğim gibi modemi odanıza taşıyın ya da Ethernet kablosu ile bağlanıp odanıza router koyun. Bağlantınızı iyi yönde etkileyecektir.

Modem zaten odada oyunları salondan oynayacağım modemi taşıyamam ve kablosuz bağlantı zorunlu.
Soru basit aslında router alsam o problemler gider mi gitmez mi?

Modem zaten odada oyunları salondan oynayacağım modemi taşıyamam ve kablosuz bağlantı zorunlu.
Soru basit aslında router alsam o problemler gider mi gitmez mi?

Oyunu oynayacağınız yere router alıp kablolu bir şekilde modemden routere bağlayın. Kablosuz routere 5GHz üzerinden bağlanın gider.

Geri
Yukarı Alt