Yakup3434

Çalışkan
Herkese merhaba, iyi sosyaller.

Evimde kullandığım TurkNet internetin standart modemiyle evin en ucundaki odada çekim sıkıntısı yaşıyordum. Buna istinaden güncel bir router alıp daha geniş menzil ile sorunumu halledeceğimi düşünüp TP-Link BE230 router satın aldım. Ancak router'ın menzil olayına hiçbir katkısı olmadı. Standart antensiz ISS'nin verdiği modem ile aralarında hiç fark olmaması zaten direkt şaşırttı beni; 4 antenli güncel bir router'dan beklemediğim bir durumdu. Buna istinaden Access Point meselesini araştırdım ancak birçok yerde Access Point yapılacak cihazın ana modeme kabloyla bağlanması gerektiği yazıyor.

Tüm bunlara istinaden şöyle bir sorum var: TP-Link modemini veya ISS modemini ana modem olarak kullansam, diğer router/modemi de kablosuz olarak Access Point yapabilir miyim? Ekstra menzil genişletici tarzı ürün de almak istemiyorum çünkü router'a verdiğim para çöpe gitmiş gibi hissediyorum. O sebepten bu şekilde kablosuz işlem yapabilir miyim?
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. :)

Herkese iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
TP-Link BE230 router satın aldım. Ancak Router'ın menzil olayına hiçbir katkısı olmadı. Standart antensiz ISS'nin verdiği modem ile aralarında hiç fark olmaması zaten direkt şaşırttı beni; 4 antenli güncel bir Router'dan beklemediğim bir durumdu.

Bağlandığınız cihaz Wi-Fi 7 destekliyor mu?