Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Yüzde 1500 - Royale Kludge daha kalitelidir muhtemelen.
EyDo
Becerikli
Bazılarına bunu anlatamadık. Bencede öyle.Yüzde 1500 - Royale Kludge daha kalitelidir muhtemelen.
Spartan
Başarılı
R75 kullandım. Fiyatına göre çok iyi bir klavyeydi. Ondan önce AULA F75'ten tut. EN pahalı HyperX klavyeye kadar kullandım. Şu an da 2 tane main klavyem var Darmoshark Top75He ve Wraith W75. Royale kludge R65 veya R75 klasik red Switch klavyeden geçen adamın aklını alacak klavyeler açıkçası. 1000TL'ye Havit'in manyetik Switch klavyesini alacağıma, mekanik alır yola devam ederim. Hard FPS oyuncusu olmasam bende manyetik klavye bile almayacaktım. Manyetik alacaksan da 2000TL bandına Aula - Akko - Wraith vs varken gidip Havit almam, ne olduğu belirsin performansı belirsiz.
EyDo
Becerikli
R75 kullandım. Fiyatına göre çok iyi bir kalvyeydi. Ondan önce aula F75'ten tut. En pahalı HyperX klavyeye kadar kullandım. Şu an da 2 tane main klavyem var Darmoshark top75he ve Wraith W75. roylale kludge R65 veya R75 klasik red Switch klavyeden geçen adamın aklını alacak klavyeler açıkçası. 1000TL'ye Havit'in manyetik Switch klavyesini alacağıma mekanik alır yola devam ederim. Hard FPS oyuncusu olmasam bende manyetik klavye bile almayacaktım. Manyetik alacaksan da 2000TL bandına aula - Akko - Wraith vs varken gidip Havit almam ne olduğu belirsin performansı belirsiz.
İndirime girmiş bir arkadaş konu açmıştı bu alınır mı diye R65 önerdim kaliteli diyorum Havit almayın diyorsunuz ama pişman olmayalım diyorlardı
Spartan
Başarılı
İndirime girmiş bir arkadaş konu açmıştı bu alınır mı diye R65 önerdim kaliteli diyorum Havit almayın diyorsunuz ama pişman olmayalım diyorlardı![]()
Ekipman işini bilmeyen adamlar hocam. Bazılarına laf anlatılmıyor maalesef. Adam 3000TL'ye bir ara Membran Razer klavye övüyordu. Ne diyelim
EyDo
Becerikli
Yay sesi çıkıyor dedim. Hayır çıkmasa bile R65 yani 200 TL daha koyup 2 3 kat kalitelisini almak varken sizin dediğiniz gibi ekipman işini maalesef bilmiyorlarEkipman işini bilmeyen adamlar hocam. Bazılarına laf anlatılmıyor maalesef. Adam 3000TL'ye bir ara Membran Razer klavye övüyordu. Ne diyelim![]()
Hocam manyetik klavyede nasıl yay sesi çıkabilir? lütfen bir şey yazmadan önce düşünün.Yay sesi çıkıyor dedim. Hayır çıkmasa bile R65 yani 200 TL daha koyup 2 3 kat kalitelisini almak varken sizin dediğiniz gibi ekipman işini maalesef bilmiyorlar
EyDo
Becerikli
Yay dediğim rahatsız edici bir sesti ve çok ses çıkarıyor.Hocam manyetik klavyede nasıl yay sesi çıkabilir? lütfen bir şey yazmadan önce düşünün.
Son düzenleyen: Moderatör: