Rozet için 1000 üye sayısı çok fazla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Yer
United Kingdom
Konulara girdiğimde görüyorum ki herkeste rozet var, o sayı cidden çok fazla. Anlamı kalmıyor öylece de, rozeti olmayan kalmamış resmen, benim tavsiyem şu anlık maksimum 500 gibi bir sayıya çekilmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -27 Eksi
@106, katılıyorum. Daha forum çok yeni zaten. Duyurusu bile adamakıllı yapılmadı. Duyurusu adamakıllı yapıldıktan sonra üye sayısı da artacak. O zaman bir değeri olur. Bu arada ben de 143. üyeymişim.

İfadeler: 106
Gerçekten tam ilk 1000'e mi verdildi?
Yoksa yuvarlamalı falan mı?
Bana birkaç kez rozet verildi ve geri alınmış, belki hata olmuştur bir daha verin isterseniz

Bu defa tam 1000'e verildi. ID'si 1000 ve altında olan herkese oturum açmaları durumunda verilecek sistem tarafından.

Bu defa tam 1000'e verildi. ID'si 1000 ve altında olan herkese oturum açmaları durumunda verilecek sistem tarafından.

Hocam ID'ler sanırım üye olmaya çalışıp reddedilenleri de sayıyor. Rapor attım bir bakarsanız durumu açıkladım orada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ID'ler sanırım üye olmaya çalışıp reddedilenleri de sayıyor. Rapor attım bir bakarsanız durumu açıkladım orada.
İnşallah 35 kişininki falan reddedilmiştir de alırım ya
Yani, sonuçta ilk 1000 üye olmuyor, ilk 1000 başvuran oluyor böyle.

İnşallah 35 kişininki falan reddedilmiştir de alırım ya
Yani, sonuçta ilk 1000 üye olmuyor, ilk 1000 başvuran oluyor böyle.

23 Aralıkta istatistikler böyle, siz 22 Aralıkta kaydolduğunuza göre...

Bu tarz konular onaylanmıyacak denilmemiş miydi?

Recep abi cevaplamak istediği için onayladı, diğer türlü onaylanmayacak.

Onları oturup saymaya kalksak sıkıntı, böyle kalması daha uygun olacaktır.

Onları oturup saymaya kalksak sıkıntı, böyle kalması daha uygun olacaktır.

Teknik olarak ilk bine giriyorum. Rozet önemli değil. Sadece bu özelliğin reddedilen üyelerini sayıp saymadığını merak ettim. Teşekkürler cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…