KS KS Liguori Yetkin Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.013 8 Kasım 2025 #11 Morthunel dedi: Biri @Recep Baltaş abiye sağlam kafaya takmış. Sapığı olmuş resmen. Hangi video olduğunu hatırlamıyorum ama hesap kartlarını bile kapatmış Recep abinin. @Barış sizin de bu konuda bilginiz vardır. Genişletmek için tıkla... Şeriatçı, torpilci, yalancı, kopyala-yapıştırcı, "yukarıdan emir geldi"ci olmadığı için zorlarına gidiyor işte.
Morthunel dedi: Biri @Recep Baltaş abiye sağlam kafaya takmış. Sapığı olmuş resmen. Hangi video olduğunu hatırlamıyorum ama hesap kartlarını bile kapatmış Recep abinin. @Barış sizin de bu konuda bilginiz vardır. Genişletmek için tıkla... Şeriatçı, torpilci, yalancı, kopyala-yapıştırcı, "yukarıdan emir geldi"ci olmadığı için zorlarına gidiyor işte.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.620 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 8 Kasım 2025 #12 Şöyle siteyi yavaşlatan bi eklenti olduğunu düşünüyor @Barış eklentileri deneyeceklerdi en son.
5 5124 Ziyaretçi 8 Kasım 2025 #13 Sanırım birkaç eklentiyi devre dışı bırakmışlar. Siteyi yavaşlatıyor diye. Muhtemelen test ediyorlar eksik eklentiler varsa eklerler diye düşünüyorum.
Sanırım birkaç eklentiyi devre dışı bırakmışlar. Siteyi yavaşlatıyor diye. Muhtemelen test ediyorlar eksik eklentiler varsa eklerler diye düşünüyorum.
KS KS Liguori Yetkin Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.013 25 Kasım 2025 #14 Ağ Büyücüsü rozetim gene gitmiş