Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2Souls-likeları bitirdim, şu an Souls oyunlarındaki gibi çeşitli kılıç armor vs. kullanabildiğim ve karakterimin statslarını geliştirebildiğim bir oyun oynamak istiyorum. İlla souls kafasında olmasına gerek yok.
roszd
Uzman
İkisini de oynadım hocam.
roszd
Uzman
Defalarca başlayıp saldım. Bir türlü bana hitap etmedi.
Videosuna baktım güzel gibi, deneyeceğim teşekkürler.
Yunus Askar
Gelişen
Rpg öğeleri barındıran yine stat geliştirilebilen fakat classtan bağımsız yeteneklerde özgürlük tanıyan, mount and blade gibi bölgelere giriş yapabildiğiniz yollarda haydutlarla karşılaşıp kapışabildiğiniz bir oyun önerim var. Duel Corp. Bu oyunda garip bir saldırı ve block mekaniği var. Daha doğrusu yön mevzusu var. Soldan sağdan veya ortadan vuruşlar yapabilir yine aynı yönlerden gelen saldırılara karşılık o yönlerden block yapabilirsiniz. Belki oyun görüntüsü sizi sarmayabilir (pixel 3d tarzı) ama garip bir havası var ve yeni bir oyun diyebiliriz. Coop solo veya diğer kullanıcılarla oynamak mümkün.
Middle-earth: Shadow of MordorSouls-likeları bitirdim, şu an Souls oyunlarındaki gibi çeşitli kılıç armor vs. kullanabildiğim ve karakterimin statslarını geliştirebildiğim bir oyun oynamak istiyorum. İlla souls kafasında olmasına gerek yok.
Middle-earth: Shadow of War
roszd
Uzman
RPG öğeleri barındıran yine stat geliştirilebilen fakat classtan bağımsız yeteneklerde özgürlük tanıyan, Mount and Blade gibi bölgelere giriş yapabildiğiniz yollarda haydutlarla karşılaşıp kapışabildiğiniz bir oyun önerim var. Duel Corp. Bu oyunda garip bir saldırı ve block mekaniği var. Daha doğrusu yön mevzusu var. Soldan sağdan veya ortadan vuruşlar yapabilir yine aynı yönlerden gelen saldırılara karşılık o yönlerden block yapabilirsiniz. Belki oyun görüntüsü sizi sarmayabilir (pixel 3D tarzı) ama garip bir havası var ve yeni bir oyun diyebiliriz. Coop solo veya diğer kullanıcılarla oynamak mümkün.
Göz atacağım, teşekkür ederim.