KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 4 Haziran 2025 #1 OS seçiminde Zero 2w'den dolayı pek bir seçeneğim yok gibi sizce ne uygun gider? Genel bir kullanım amacım olacak söylemiş olayım.
OS seçiminde Zero 2w'den dolayı pek bir seçeneğim yok gibi sizce ne uygun gider? Genel bir kullanım amacım olacak söylemiş olayım.
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.530 Çözümler 11 Beğeniler 1.335 Yer 500 Republica 4 Haziran 2025 #2 Zero 2 W görsel arayüz çalıştıracak kadar güçlü değil. Ama illa kullanacağım dersen Raspberry Pi OS'tan başka iyi seçeneğin yok.
Zero 2 W görsel arayüz çalıştıracak kadar güçlü değil. Ama illa kullanacağım dersen Raspberry Pi OS'tan başka iyi seçeneğin yok.
KS KS KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 4 Haziran 2025 #3 LazJedi dedi: Zero 2 W görsel arayüz çalıştıracak kadar güçlü değil. Ama illa kullanacağım dersen Raspberry Pi OS'tan başka iyi seçeneğin yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştırıyor aslında ama araştırdığım kadarıyla bazı işlevlerden mahrum bırakıyor. XFCE Alpine Linux var mesela o nasıl?
LazJedi dedi: Zero 2 W görsel arayüz çalıştıracak kadar güçlü değil. Ama illa kullanacağım dersen Raspberry Pi OS'tan başka iyi seçeneğin yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştırıyor aslında ama araştırdığım kadarıyla bazı işlevlerden mahrum bırakıyor. XFCE Alpine Linux var mesela o nasıl?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Makaleler 24 Çözümler 54 Beğeniler 2.598 4 Haziran 2025 #4 2W için genel kullanim pek bilemedim. Alpine + IceWM veya Fluxbox kullanmayi deneyebilirsin.
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.530 Çözümler 11 Beğeniler 1.335 Yer 500 Republica 4 Haziran 2025 #5 KökBilgi dedi: Çalıştırıyor aslında ama araştırdığım kadarıyla bazı işlevlerden mahrum bırakıyor. XFCE Alpine Linux var mesela o nasıl? Genişletmek için tıkla... Donanımı çok zayıf, Zero 2 W için en iyi çalışan dağıtım RPi OS. Diğerlerini denemedim çok çok yavaş çalışacaktır. Pi 5'e sahip olsaydın dilediğini kur derdim. Zero 2 W'nin amacı görsel arayüz olmadan çalışmak. Basit işler için üretildi.
KökBilgi dedi: Çalıştırıyor aslında ama araştırdığım kadarıyla bazı işlevlerden mahrum bırakıyor. XFCE Alpine Linux var mesela o nasıl? Genişletmek için tıkla... Donanımı çok zayıf, Zero 2 W için en iyi çalışan dağıtım RPi OS. Diğerlerini denemedim çok çok yavaş çalışacaktır. Pi 5'e sahip olsaydın dilediğini kur derdim. Zero 2 W'nin amacı görsel arayüz olmadan çalışmak. Basit işler için üretildi.