pashaa

Uzman
1 hafta önce RSI-x Pro Elektrikli Bisiklet aldım. Sorunsuz sürüyordum ki bu sabaha kadar. Bataryayı şarj ettim ve yuvasına oturtmak için bisikletin yanına gittim fakat ne yapsam da bataryayı yuvaya oturtamadım. Unlock yapıp demir yuvarlağı içeri aldım, söylemeyin. Sanırım yuvası biraz yamulmuş çünkü bataryaya girecek olan üçgen akım yeri bataryanın önünde kalıyor. Fotoğrafsız çok zor biliyorum ama lütfen yardım edin. Sorun yaşayanlar nasıl çözdü ve ya nasıl çözebilirim söylerseniz ne mutlu bana. İnternette de videosu yok.

1 hafta önce RSI-x Pro Elektrikli Bisiklet aldım. Sorunsuz sürüyordum ki bu sabaha kadar. Bataryayı şarj ettim ve yuvasına oturtmak için bisikletin yanına gittim fakat ne yapsam da bataryayı yuvaya oturtamadım. Unlock yapıp demir yuvarlağı içeri aldım, söylemeyin. Sanırım yuvası biraz yamulmuş çünkü bataryaya girecek olan üçgen akım yeri bataryanın önünde kalıyor. Fotoğrafsız çok zor biliyorum ama lütfen yardım edin. Sorun yaşayanlar nasıl çözdü ve ya nasıl çözebilirim söylerseniz ne mutlu bana. İnternette de videosu yok.
- Bataryayı dikkatlice gözlemleyin; herhangi bir fiziksel hasar, ezilme veya çizik var mı? Varsa, bu sorunun kaynağı olabilir.

- Bataryanın üçgen akım yerinin nasıl hizalanması gerektiğini kontrol edin. Bataryayı takmadan önce bu üçgen kısmın bisikletin batarya yuvasıyla aynı hizada olduğundan emin olun.

- Batarya yuvasındaki bağlantı noktalarını kontrol edin. Eğer herhangi bir parçanın yerinden çıktığını ya da yamulduğunu düşünüyorsanız, bunları düzeltmeye çalışın.

- Yuvalarda veya bataryanızda herhangi bir yabancı madde var mı? Toz, kir veya başka nesnelerin bataryanın düzgün oturmasını engelleyip engellemediğini kontrol edin.

- Dikkatlice bataryayı yuvasına tekrar yerleştirin. Eğer zorlanıyorsanız, asla zorla itmeyin; bunun yerine küçük bir miktar yağ ya da silikon sprey ile bataryanın gireceği alanı hafifçe yağlayabilirsiniz. Bu, bataryanın daha kolay oturmasını sağlayabilir.

- Bataryayı ve yuvasını dikkatlice incelemek adına bir el feneri kullanarak daha iyi bir görünürlük elde edebilirsiniz.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, bisikletin satıldığı yerle veya üretici ile iletişime geçerek profesyonel bir yardım almayı düşünebilirsiniz.