Detaylar
Kim cevapladı?Dany Fırtınadoğan
Üstün
Halk girmesin diye engel getirdikleri platformdan açıklama yapmak.
Ağır konuşurdum bu makam sevdalılarına ancak moderatörlere saygımdam susuyorum.
Metni kendisi yazdı ise yine iyi. En azından Türkçesi düzgünmüş. Mühendis dedikleri, başbakan yaptıkları adamın "öğretmen" dahi yazmayı beceremediğini unutmadık. Gerçi sahte diploma skandalından sonra hiçbir şeye de şaşırmam artık.
Dany Fırtınadoğan
Üstün
Metni kendisi yazdı ise yine iyi. En azından Türkçesi düzgünmüş. Mühendis dedikleri, başbakan yaptıkları adamın "öğretmen" dahi yazmayı beceremediğini unutmadık. Gerçi sahte diploma skandalından sonra hiçbir şeye de şaşırmam artık.
İddia etmiyorum, eminim konuşuyorum, bakan olsam bunlara göre en az 20 kat ileriye götürürüm.
Herkese lazım olur.Metni kendisi yazdı ise yine iyi. En azından Türkçesi düzgünmüş. Mühendis dedikleri, başbakan yaptıkları adamın "öğretmen" dahi yazmayı beceremediğini unutmadık. Gerçi sahte diploma skandalından sonra hiçbir şeye de şaşırmam artık.
Dosya Ekleri
Sosyal medyalar komple kapandı sanırım hiç açılmıyor bende artık.
1.1.1.1 DNS kullanın, GoodbyeDPI vs. kullanın cayır cayır geçersiniz kısıtlamaları.Sosyal medyalar komple kapandı sanırım hiç açılmıyor bende artık.
yusufumm07 60
Üstün
Nasıl yalan atacaklarını şaşırıyorlar Yusuf yusuf ediyoruz diyemiyor da aba altından sopa gösteriyor
- Makaleler
- 1
Yalan haber yapanlara yönelik bir çağrı yok mu?