3050'li laptop bulamıyorum hocam Lenovo LOQ'lar onlarda kronik sorunlu diye biliyorum zaten daha almadım RTX 2050'li laptop öyle merak edip sordum.
Ben ürüne sahipsiniz oyun önerisi istiyorsunuz gibi algılamıştım. Eğer laptop önerisi ise arkadaşların dediği gibi almışken 3000 serisi bir laptop alın. En azından verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.

3050'li laptop bulamıyorum hocam Lenovo LOQ'lar onlarda kronik sorunlu diye biliyorum zaten daha almadım RTX 2050'li laptop öyle merak edip sordum.
Çünkü bu bütçede sıfır adam akıllı laptop yok. Senin 2.ele bakman yapacağın en mantıklı şey olur. Çünkü bu tür laptoplar zaten kronik sen kronik bir laptop alacaksın yani. Tabi senin alışverişin ben sadece pişman olmaman için söylüyorum.

Çünkü bu bütçede sıfır adamakıllı laptop yok. Senin 2.ele bakman yapacağın en mantıklı şey olur. Çünkü bu tür laptoplar zaten kronik sen kronik bir laptop alacaksın yani. Tabii senin alışverişin ben sadece pişman olmaman için söylüyorum.

Hocam 2. ürün olmaz yani laptop yok diyorsunuz peki o fiyatalara eli yüzü düzgün masaüstü bulabilir miyim?

İşlemci önemli Valorant için. Aynı zamanda FIFA 23'te az da olsa işlemci ağırlıklı bir oyun. Sistemini YouTube'da aratıp FPS testi videolarına bakabilirsin.

GTX1650 ile ile denk bir kart sanirim. 1650'li bir laptop kullaniyorum buna gore deneyimlerimi aktarirsam: Gunumuz oyunlarinda zorlanacaktir 30-40 FPS falan alirsin. DLSS az biraz kurtarabilir ama akici bir deneyim bekleme. Onun disinda eski oyunlari oynarsin.

Olur. 2050 kötü bir kartken 3050, gayet iyi.

APU sistem bulursun.

İncehesap gibi yerlerde orta seviyekartlı modeller var aslında bana uyar.

İşlemci önemli Valorant için. Aynı zamanda FIFA 23'te az da olsa işlemci ağırlıklı bir oyun. Sistemini YouTube'da aratıp FPS testi videolarına bakabilirsin.

FPS testlerine baktım gayet güzel süper duruyor? Dediğiniz kadar kötü durmuyor cihaz orta ayarlarda çoğu oyun bayağı akıcı.