NorinRadd Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 Beğeniler 223 19 Eylül 2024 #1 RTX 2050 laptopa sahibim. Driver kurmaya çalışıyorum ama kurmuyor. Cihazda MUX switch yok galiba. Nasıl kuracağım?
RTX 2050 laptopa sahibim. Driver kurmaya çalışıyorum ama kurmuyor. Cihazda MUX switch yok galiba. Nasıl kuracağım?
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 19 Eylül 2024 #2 Şu an üstünde bir sürücü kurulu mu?
KS KS NorinRadd Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 Beğeniler 223 19 Eylül 2024 #3 409 dedi: Şu an üstünde bir sürücü kurulu mu? Genişletmek için tıkla...
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 19 Eylül 2024 #4 Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Kurmaya çalıştığınız bu mu? Eğer o ise şu linkteki Driver'ı DDU ile kaldırıp kurun. Sonra GeForce Experience içinden yenisini dilerseniz indirebilirsiniz. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Kurmaya çalıştığınız bu mu? Eğer o ise şu linkteki Driver'ı DDU ile kaldırıp kurun. Sonra GeForce Experience içinden yenisini dilerseniz indirebilirsiniz. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KS KS NorinRadd Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 Beğeniler 223 19 Eylül 2024 #5 409 dedi: Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Kurmaya çalıştığınız bu mu? Eğer o ise şu linkteki Driver'ı DDU ile kaldırıp kurun. Sonra GeForce Experience içinden yenisini dilerseniz indirebilirsiniz. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... DDU ile silip kurmayı denedim olmadı sonra kendisi bir driver kurdu. Ama eskiden denemiştim. Exprincede de böyle diyor.
409 dedi: Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Kurmaya çalıştığınız bu mu? Eğer o ise şu linkteki Driver'ı DDU ile kaldırıp kurun. Sonra GeForce Experience içinden yenisini dilerseniz indirebilirsiniz. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... DDU ile silip kurmayı denedim olmadı sonra kendisi bir driver kurdu. Ama eskiden denemiştim. Exprincede de böyle diyor.