peaceswitz
Becerikli
6 sene olmuş yapmak gerekebilir isterseniz NVIDIA APP üzerinden power limiti kısarakda sıcaklığı düşürebilirsiniz.
Mx 4 aldım termal macun işlemci yi kendim değiştirecem ama ekran kartı korkutuyor biraz sökmek filan bilgisiyarcı 500 isdeti sadece erkan kartı bakımınaTermal değişimli pad bulmak Türkiye'de biraz sıkıntı bir durum maalesef. Bende laptop için aramaktayım fakat Temu, AliExpress gibi yerlerden alınabiliyor. Vergi ve teslimat ile çok pahalıya denk geliyor. Pumpout yapmadığımı bilinen bir macun kullanmak daha ekonomik.
Mutlaka yaptırın. Termal padler değişmeyebilir ama macun kesinlikle değişmeli. O kadar pahalı değil zaten. Alın bir tane hem işlemciye hem ekran kartına kullanırsınız.
MX 4 aldım termal macun işlemci yi kendim değiştireceğim ama ekran kartı korkutuyor biraz sökmek filan bilgisayarcı 500 isdeti sadece ekran kartı bakımına.
Mx 4 aldım mx 6 ile çok fark yok dediler iyimi sizceÇok basit. Sadece fan kablosuna dikkat etmeniz yeterli. Bazı kartlarda çok kısa oluyor hemen asılmamak lazım.
MX 4 aldım MX 6 ile çok fark yok dediler iyi mi sizce.
KRAL şiparişi iptal ettim bu nasıl Buda çok övüldüİdare eder bir dahakine farklı bir macun alabilirsiniz. Termal macunu az sürüp yayın. Fazla sürerseniz sıcakta eriyip pumpout yapabiliyor.
Kral şiparişi iptal ettim bu nasıl Bu da çok övüldü.
Mx den daha iyi demi