Marka ile iletişime geçin ona göre ölçüleri bulursunuz. Mail de atabilirsiniz. Veya yabancı forumlarda pad kalınlıkları yazabiliyor. Tek tek ölçmenize gerek yok.
Marka ile iletişime geçmek iyi fikir. Dur yazayım onlara ben.
Ölçü bilmeden olmaz.

Pad niye değiştiriyorsunuz?
Termal macun nasıl değiştiriliyor bu da bakımlarda değiştirilmeli diye düşünüyorum. Ek olarak. Fabrika ucuza kaçmıştır. Ben daha iyi ısı iletken özellikli bir pad takarım dedim.

En iyi sağlıklı olanı ölçüp de alman kartın üzerindekini ölçebilirsen o senin için en iyi kılavuz olacaktır.

Modelden modele ölçüler değişir, kumpas ile ölçmek en doğrusu. Önceki mesajımda dediğim gibi gerekli ölçülere göre alabilirsiniz.
Gigabyte desteğe yazıyorum ayrıca kumpas ile de ölçeceğim.

Termal macun nasıl değiştiriliyor bu da bakımlarda değiştirilmeli diye düşünüyorum. Ek olarak. Fabrika ucuza kaçmıştır. Ben daha iyi ısı iletken özellikli bir pad takarım dedim.

Keşke fabrika padlerinden bulabilseniz.

Kartta VRAM ısı sensörü varsa ona bakın, aşırı ısınmıyorsa değiştirmeyin, sensör yoksa kartı açtığınızda padler kurumamış, ıslak görünümdeyse yine değiştirmeyin.

Ayrıca termal macun kullanmayın, Thermalright heilos veya PTM7950 kullanın.

Keşke fabrika padlerinden bulabilseniz.

Kartta VRAM ısı sensörü varsa ona bakın, aşırı ısınmıyorsa değiştirmeyin, sensör yoksa kartı açtığınızda padler kurumamış, ıslak görünümdeyse yine değiştirmeyin.

Ayrıca termal macun kullanmayın, Thermalright heilos veya PTM7950 kullanın.
Neden fabrika padlerinden bulabilseniz dediniz? Fabrika padleri daha mı iyi?

VRAM sıcaklığına nereden bakılıyor? Unuttum. GPU Z'de yok, AIDA 64'te yok, MSI Afterburner'da yok. Nereden görebilirim VRAM sıcaklıklarını?

Neden fabrika padlerinden bulabilseniz dediniz? Fabrika padleri daha mı iyi?

VRAM sıcaklığına nereden bakılıyor? Unuttum. GPU Z'de yok, AIDA 64'te yok, MSI Afterburner'da yok. Nereden görebilirim VRAM sıcaklıklarını?

Evet daha iyi, oralarda görünmüyorsa sensör yoktur.

Kartı sökünce anlaşılır, kupkuru ufalanacak halde değilse değiştirmeyin.