mertbabish

Üyecik
Merhaba, çoğunluklu olarak online oyunlar oynuyorum ve Low ayarlarda oynuyorum. BF6 ile beraber yükseltme zamanının geldiğini düşünüyorum. Sizce geçmem mantıklı olur mu? Yoksa yakın zamanda çıkacak başka ekran kartları olacak mı? Bütçem 5060 civarında fiyat olarak gene.

İşlemcim R5 5600, PSU 600W.

Belli başlı bir sebepten dolayı mı yoksa tercihen AMD'ye yaklaşmak istemiyor musun?

Ama zaten AMD'ye yaklaşmayacaksan başka bir alternatif yok sanki. Varsa da birisi çıkarıp şunu al diye gösterir.

Üniversiteye yeni geçtim elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım NVIDIA almam daha iyi olur diye söyledi arkadaşım.

Üniversiteye yeni geçtim elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım NVIDIA almam daha iyi olur diye söyledi arkadaşım.
Arkadaşın muhtemelen ne dediğini biliyordur oyüzden 👍.

Ama bence biraz daha dişini sıkıp 5060Tİ (16GB) almak daha mantıklı olabilir
Ya da biraz daha konunun yayılmasını bekleyip başka birisinden öneri almayı beklemek.

@II. inSTUnBULL cümleler birbirine geçmiş tam anlayamamışım kusura bakma başka kartlar için belirtmişsin.

Merhaba, çoğunluklu olarak online oyunlar oynuyorum ve Low ayarlarda oynuyorum. BF6 ile beraber yükseltme zamanının geldiğini düşünüyorum. Sizce geçmem mantıklı olur mu? Yoksa yakın zamanda çıkacak başka ekran kartları olacak mı? Bütçem 5060 civarında fiyat olarak gene.

İşlemcim R5 5600, PSU 600W.

5060 arada ki fiyat farkına değecek bir kart değil öyle aman aman bir performans artışın olmaz en az 5060 Ti ya da 4070 gibi bir kart tavsiye ederim.

Ne alaka 2060 Super 5060'dan fazla TDP değerine sahip sonuçta 5060 yeni nesil ve transistör boyutu daha düşük bir kart.
Muhtemelen yanlış anladın.

5060 parasına daha iyi ikinci el kartlar alabilirsin.
Hocamız burda 5060'dan daha da iyi ekran kartları alabileceğini söylemiş ikinci ele. Ben de dedimki o daha iyi dediğin ekran kartlarına PSU yetmeyebilir. Ama sen de şimdi 2060S 5060'dan daha fazla W tüketiyor ne alaka dedin. Niye böyle bir tepki verdin ki ben konuya hiç 2060S'i karıştırmadım.
(En son attığın mesajı gördüm sorun yok ❤️)