Teşekkürler hocam hepinize teşekkür ederim muhtemel satacağım ya da öyle idare edeceğim renderlar da iş görür umarım patlamaz kart 😁😊👍

Bu şekilde kullanma derim bu arada. Kartı yakında eline alırsın 110 derece sıcaklıkta uzun süre çalışabilecek düzeyde değiller bu bileşenler. Zaten o sıcaklığa çıktığında kartın kurtarma moduna girip full RPM açması gerekiyor.

Bu şekilde kullanma derim bu arada. Kartı yakında eline alırsın 110 derece sıcaklıkta uzun süre çalışabilecek düzeyde değiller bu bileşenler. Zaten o sıcaklığa çıktığında kartın kurtarma moduna girip Full RPM açması gerekiyor.

Çok sağ ol teşekkür ederim hocam öyle yaparım muhtemel satıp elimden çıkaracağım iyi günler dilerim teşekkürler.

Ben RTX 3080 kartımda VRAM'lar için bakır kullandım VRAM ısısı önceden çok yüksekti 110C+ oluyordu bakırdan sonra 60-70Clere kadar düştü fakat GPU sıcaklığı artmıştı biraz fazla kalın kullanmıştım hotspot yaklaşık 105-110C civarlarında oluyordu önemsemeden birkaç yıl kullandım. Geçenlerde undervolt yaptım 15C düştü performans da arttı şu anda da hotspot 90-95C arasında kart bozulsada yükseltsem diyorum ama hiçbir şey olmuyor. 😁

Ben RTX 3080 kartımda VRAM'lar için bakır kullandım VRAM ısısı önceden çok yüksekti 110C+ oluyordu bakırdan sonra 60-70Clere kadar düştü fakat GPU sıcaklığı artmıştı biraz fazla kalın kullanmıştım hotspot yaklaşık 105-110C civarlarında oluyordu önemsemeden birkaç yıl kullandım. Geçenlerde undervolt yaptım 15C düştü performans da arttı şu anda da hotspot 90-95C arasında kart bozulsada yükseltsem diyorum ama hiçbir şey olmuyor. 😁
Hocam, birkaç yıl boyunca kullandık ancak hiçbir sorunla karşılaşmadık mı? Gerçekten çok ilginç. Özellikle bakırı nasıl kullandığınızı çok merak ediyorum.

XD.webp

Buna benzer bir şey miydi ?