Cnote

Uzman
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi i5 12. nesil işlemcim var, RTX 3050 6 GB VRAM ve 16 GB RAM The Last of Us part 2 ortalama ayarlarda kaç FPS verir sizce? Yakında yeni sistem toplayacağım ona göre oyunu askıya alacağım teşekkürler?
Sistem gereksinimlerine göre oynuyorum tabii ki ama sistemim laptop ve oyunun optimizasyonu meçhul şu an.

Oyun medium için RTX 3060 önermiş. 3050, 1660 Ti ile aynı seviyede hele Mobile hali bu. Low ayarlarda 50 40 arası alır.

Güç için değil, VRAM yetmiyor, o yüzden 3060 öneriyor.
1660S kullanıyorum, Low ayarlarda 70-75 civarı alıyorum, yüzde 20 performans kaybı desek 60 ediyor işte?

Kral sen ne anlatıyon adam part 2 diyor o daha çıkmadı bile. Sen part 1 için konuşuyorsun sanırım, nasıl oynuyorsun?

Güç için değil, VRAM yetmiyor, o yüzden 3060 öneriyor.
1660S kullanıyorum, Low ayarlarda 70-75 civarı alıyorum, yüzde 20 performans kaybı desek 60 ediyor işte?
Ayrıca rtx 3050 mobile gtx 1650 ile benzer güçte aradaki güç farkı yüzde 40 kadar var senin kartınla. Oyunu dlss quality low ayarlarda 60fps belki oynar arkadaş. Oda belki oyun iyi optimizasyon ile çıkarsa.

Kral sen ne anlatıyon adam part 2 diyor o daha çıkmadı bile. Sen part 1 için konuşuyorsun sanırım, nasıl oynuyorsun?

Yasal olmayarak portlanmış oyunlardan haberin falan var mı? Oynadım diyorum anlamak mı istemiyorsun?
Spider-Man 2'yi aynı şekilde çıkmadan oynadım, ulaşman çok zor değil bu oyunlara.