Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SolaireofAstora

Başarılı
Arkadaşlar ASUS'un XG27UCS modeli aldım. Ekran kartı daha almadım, 1-2 ay sonra alacağım. Bende RTX 3050'li bir laptop var onu HDMI ile bağladım. Oyun oynamak istedim, LoL girdim. Karakter hareket ederken, üstelik yana doğru ve nickmide giderken, görüntü bozuluyor. 4K sınırsız FPS'de ayarlarla oynadım, 2K ya alınca düzeldi. 4K 60 FPS yapınca az da olsa düzeldi. 30 FPS yapınca sorunu kökten bitirdi. Bunun sebebi ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablonuz 4k 30hz üstünü desteklemiyor olabilir. Monitörünüz 4k kaç hz'e kadar destekliyor?
Gsync aktifse alınan fps monitörün hz sınırını aşınca bu durum meydana gelebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'de görüntü ayarları biraz bozuk ya. İnternet kafede 360Hz monitörler var mesela. 144'e sabitlemezsek oyunu oynayamıyoruz. Sürekli kare atlıyor. Sende de buna benzer bir şey olduğunu düşünüyorum. 1080p 144 FPS sabit oynamayı dene. Hem 4K oynayıp ne yapacaksın? Gragas'ın 144p suratını mı upscale edeceksin?

1746824784089.webp

LoL'de görüntü ayarları biraz bozuk ya. İnternet kafede 360Hz monitörler var mesela. 144'e sabitlemezsek oyunu oynayamıyoruz. Sürekli kare atlıyor. Sende de buna benzer bir şey olduğunu düşünüyorum. 1080p 144 FPS sabit oynamayı dene. Hem 4K oynayıp ne yapacaksın? Gragas'ın 144p suratını mı upscale edeceksin?

Maçta da Gragas oynamıştım. O ayaklar 4K dehşet duruyor.