RTX 3050'li laptop kaç TL eder?

Relapse

Bilgin
Yer
Antalya
Elimde garantisi bitmiş bir laptop var. Satmayı düşünüyorum ama güncel ikinci el piyasasında ne kadar edeceği konusunda emin olamadım. Özellikleri şöyle:

İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 4 GB.
RAM: 32 GB DDR4.
Depolama: Samsung 990 Pro 2 TB SSD.

Garanti: Bitmiş.

Bir de şöyle bir durum var; SSD'yi söküp şu an kullandığım bilgisayara takmayı düşünüyorum ama zaten mevcut sistemimde toplam 4 TB SSD var. Açıkçası 6 TB depolamaya gerçekten ihtiyacım var mı, yoksa boşuna mı uğraşıyorum, emin değilim. Bir yandan da SSD'yi laptopla birlikte satarsam fiyatı ne kadar etkiler, onu merak ediyorum.

Sizce laptopu SSD ile birlikte mi satmak daha mantıklı, yoksa SSD'yi ayırıp cihazı daha uygun fiyata mı koyayım? Güncel piyasada bu cihaz kaç TL eder?

SSD'yi sök. Fiyatın içinde erimiş olur. Ucuz 256G al tak. Hatta 16G RAM'i de sökebilirsin. Fiyat marka modele ve durumuna bağlı olarak 14-19K arası değişir. 17500 girebilirsin fiyatı. 16G RAM 2300, SSD 12000 civarı.

Cihaz modeli önemli. Acer Nitro 5 için ASUS TUF A15 için LOQ 15 için bambaşka fiyat verilir buraya. Şu da var, 3050 alan insan zaten parası olmadığı için alacak. 2 TB SSD fiyatı şişirirse tercih edilmeyecektir. Mantıklı olan fiyatlandırma 21.000TL civarı olabilir. Pazarlıkla 17-19 arasına verin gitsin.

ASUS TUF a15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…