RTX 3060 12 GB ekran kartını RX 6600 ile takas etmek mantıklı mı?

Stabilite konusunda AMD daha iyi diyorsunuz yani. Muadil kartlar zaten pek bir farkları yok. Maksimum 10 FPS fark olur oyunlarda. FSR DLSS katmıyorum. Sizin açınızdan mantıklı olmuş.

Stabilite konusunda AMD daha iyi diyorsunuz yani. Muadil kartlar zaten pek bir farkları yok. Maksimum 10 FPS fark olur oyunlarda. FSR DLSS katmıyorum. Sizin açınızdan mantıklı olmuş.
Windows için tam diyemem ama. NVIDIA Windows konusunda daha önde. AMD ise Linuxta önde. DLSS zaten FSR4 yaması ile hallediliyor artık. FSR4ün RX6600'e gelmesi aşırı iyi oldu. Yeşil renkten kırmızı renge geçmek gibi oldu. MFG de var DLSS Enabler ile. DLSS'in pek ağırlığı kalmadı. DLSS için almıştım RTX ama ağırlığı söndü gitti. XeSS var FSR4 var. Ray Tracing açmıyorum zaten. Kas gücü olarak AMD daha mı iyi bilemiyorum.

Arada 4GB VRAM farkı var ama Linuxa gelen bir yamayla Windowstan daha az VRAM harcamaya başladı oyunlar. AMD harbi candır penguenler için.

3060 bir tık daha önde RX 6600'den. 4 GB VRAM farkı olabilir ama bana göre 3060 1080p kartı. Ki 1080p de 8 VRAM hayli hayli yeterli.

3060'ı satıp RX6700/6700XT kovalamak daha mantıklı olurmuş.
Kardeşini seviyorsan işler değişir ama.

Kartlar eş değer sayılır ama zaten kardeşiniz ile takas ettiğiniz için dert değil. Linux tarafında AMD desteği fazla olduğu için mantıklı iş olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…