Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 580 Beğeniler 331 20 Şubat 2025 #1 Ekran kartım RTX 3060 3840sp, nadir sürüm mühendislik örneği. Kartı kullanmak için NVIDIA patcher ile driverlarini patcheledim ancak NVIDIA App ile kayıt alamıyorum. Sıkıntı ne olabilir?
Ekran kartım RTX 3060 3840sp, nadir sürüm mühendislik örneği. Kartı kullanmak için NVIDIA patcher ile driverlarini patcheledim ancak NVIDIA App ile kayıt alamıyorum. Sıkıntı ne olabilir?
Lenax Uzman Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 1 20 Şubat 2025 #2 Netflix veya ekran kaydedilmesini engelleyen bir şey açıksa kayıt aldırmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 580 Beğeniler 331 19 Mart 2025 #3 Lenax dedi: Netflix veya ekran kaydedilmesini engelleyen bir şey açıksa kayıt aldırmaz. Genişletmek için tıkla... Spotify ve Netflix açık değil. Lenax dedi: Netflix veya ekran kaydedilmesini engelleyen bir şey açıksa kayıt aldırmaz. Genişletmek için tıkla... Başka öneri? Son düzenleme: 20 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Lenax dedi: Netflix veya ekran kaydedilmesini engelleyen bir şey açıksa kayıt aldırmaz. Genişletmek için tıkla... Spotify ve Netflix açık değil. Lenax dedi: Netflix veya ekran kaydedilmesini engelleyen bir şey açıksa kayıt aldırmaz. Genişletmek için tıkla... Başka öneri?