Gönderdikleri flash bellekte vardı driver kurulumları ama ben ona Windows 11 kurdum. Flash belleğim yoktu, Windows 11 kurunca ondaki driver'lar gitti. Sitesinden indirdim, dosyalarda kurulum yok. Lütfen bilen biri bunların driver'larını indirip kablosuz Wi-Fi'yi nasıl çalıştırıp düzelteceğime dair yardımcı olabilir mi? Bilen konuyu atlamasın lütfen.
Detaylar
Kim cevapladı?Mustafa ARSLAN
Uzman
WLAN/Wi-Fi adaptörü Mediatek mi, Intel mi?Gönderdikleri flash bellekte vardı driver kurulumları ama ben ona Windows 11 kurdum. Flash belleğim yoktu, Windows 11 kurunca ondaki driver'lar gitti. Sitesinden indirdim, dosyalarda kurulum yok. Lütfen bilen biri bunların driver'larını indirip kablosuz Wi-Fi'yi nasıl çalıştırıp düzelteceğime dair yardımcı olabilir mi? Bilen konuyu atlamasın lütfen.
Eki Görüntüle 258449
Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinden indir.Gönderdikleri flash bellekte vardı driver kurulumları ama ben ona Windows 11 kurdum. Flash belleğim yoktu, Windows 11 kurunca ondaki driver'lar gitti. Sitesinden indirdim, dosyalarda kurulum yok. Lütfen bilen biri bunların driver'larını indirip kablosuz Wi-Fi'yi nasıl çalıştırıp düzelteceğime dair yardımcı olabilir mi? Bilen konuyu atlamasın lütfen.
Eki Görüntüle 258449
İndirdim zaten, bir sürü abuk sabuk dosya iniyor. Sürücü taraftan taratıyorum, yine düzelmiyor.
Nereden bakabilirim ona?
Bir sürü değil one touch dosyası olacak. Onu indireceksin.İndirdim zaten bir sürü abuk subuk dosya iniyor sürücü taraftan taratıyorum yine düzelmiyor
WLAN dosyasını indirdim sitelerinden, netle başlayandan başka bir şey yok.Bir sürü değil one touch dosyası olacak. Onu indireceksin.
Game Garaj Slayer R9T-5070 V2 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5070 V2 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptop
8 GB ekran kartı.Ekran kartın 8 GB olan diye düşünüyorum. 12 ise kendi driver'larını bul.Game Garaj Slayer R9T-5070 V2 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5070 V2 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
One Touch dosyası inili şu an zaten.Ekran kartın 8 GB olan diye düşünüyorum. 12 ise kendi driver'larını bul.Game Garaj Slayer R9T-5070 V2 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5070 V2 AMD Ryzen 9 8945HX Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
Talimatları takip et, dosya içindedir.
Kurdun mu?
Siyah CMD ekranı geldi mi?
@Unlishimaide,
Auto instal dosyasını kurdum ben ama ona rağmen olmadı. 2 defa başlattım, sonuna kadar bekledim.
Yeni konular
-
-
T3PA pedal seti RJ12 ucu hangi sıralama ile değiştirilemeli?
- kompetankedi
-
-
-
-
-