oxynox811

Üyecik
Gönderdikleri flash bellekte vardı driver kurulumları ama ben ona Windows 11 kurdum. Flash belleğim yoktu, Windows 11 kurunca ondaki driver'lar gitti. Sitesinden indirdim, dosyalarda kurulum yok. Lütfen bilen biri bunların driver'larını indirip kablosuz Wi-Fi'yi nasıl çalıştırıp düzelteceğime dair yardımcı olabilir mi? Bilen konuyu atlamasın lütfen.

17818082260111585320459878502357.webp

Gönderdikleri flash bellekte vardı driver kurulumları ama ben ona Windows 11 kurdum. Flash belleğim yoktu, Windows 11 kurunca ondaki driver'lar gitti. Sitesinden indirdim, dosyalarda kurulum yok. Lütfen bilen biri bunların driver'larını indirip kablosuz Wi-Fi'yi nasıl çalıştırıp düzelteceğime dair yardımcı olabilir mi? Bilen konuyu atlamasın lütfen.

Eki Görüntüle 258449
WLAN/Wi-Fi adaptörü Mediatek mi, Intel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 258449
Sitesinden indir.

Ekran kartın 8 GB olan diye düşünüyorum. 12 ise kendi driver'larını bul.
8 GB ekran kartı.

Ekran kartın 8 GB olan diye düşünüyorum. 12 ise kendi driver'larını bul.
One Touch dosyası inili şu an zaten.