RTX 3060 & Ryzen 5 5500 sistem için işlemci önerisi

Cyberpunk'da bile 5600 önde. Hikayeli bile olsa 3-5 FPS olsa da önde gidiyor. Zaten hikayeli de FPS artışı için GPU almanız daha mantıklı olur.

Şu anlık FPS oyunlarında az alıyorum, o yüzden işlemci odaklıyım. Yoksa ekran kartı alacaktım.

Şu anlık FPS oyunlarında az alıyorum, o yüzden işlemci odaklıyım. Yoksa ekran kartı alacaktım.

2. elden 5600 alın sonra da GPU yükseltirsiniz. Veya komple sistemi satıp hazır sistem alabilirsiniz.

Ryzen 7 serisine oyun için ihtiyacın yok 5000 serisine bakılırsa R7 ve R5'in çoklu çekirdekten başka bir farkı yok haliyle sadece oyun oynayan biri için fazladan para vermeye gerek yok

Ben olsam b serisi anakart+R5 5600 alırım iyi bir b serisi ile OC yapar keyfime bakarım.

2.el'e fazla bulaşmak istemiyorum, sıfırdan 5600 ya da attığımı alırım, hangisi uygunsa.

Çok çekirdekli işlemler yapıyorsanız 5700X alabilirsiniz. Oyun oynarken ara planda kayıt veya farklı uygulamalar açıksa vesaire. Haricinde 5600 size yeterli olur.

2.el'e fazla bulaşmak istemiyorum, sıfırdan 5600 ya da attığımı alırım, hangisi uygunsa.

İşlemciler cok uzun ömürlü bileşenler neden ikinci eli varken sıfır alasınız ekran kartı gibi değiller.

Piyasa o kadar kötü ki 7500F 5600'den daha ucuz 3500-4000 arası 7500F var.

R7 7800X3D Pro 650M-B anakart 2 el olarak satısa koydum 16k fiyat dedim hepsi test edilip alınabilir elden teslim diye 10 gündür duruyor öyle galiba 2.PC olarak kullanacağım.

Bence de, öyle yapacağım. B serisi anakarta geçmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…