Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

peaceswitz

Becerikli
Merhaba, RTX 3060 ve 75Hz monitör kullanıyorum lakin her oyunda V-Sync açmaz isem oyun akıcılığı berbat oluyor. Örneğin, 200 FPS aldığım CS2'de akıcılık, V-Sync açtığımda, 75 FPS'e göre çok kötü seviyede. Neredeyse her oyunda bu böyle. Üstelik, ETS 2'de V-Sync açmaz isem ekran yırtılmaları oluyor (150 FPS) ama 75 FPS'de iken hiçbir sorun yok ve oyun oldukça akıcı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal hocam Gysnc destekli monitörün yoksa Vsync açmak lazım. Benim de monitörüm kötü tüm oyunlarda açık oynuyorum.
Teşekkür ederim hocam G-Sync destekli bir monitör baksam iyi olacak.
Benim monitör freesync compatible kontrol ettiğimde gsync aktif görünüyor fakat ben de sadece vsync ile akıcı oyun oynayabiliyorum. Masraf yapmadan önce sorunu tamamen çözecek mi önce ondan emin olun.

Son düzenleme:
Freesync destekli monitörüm ancak G-Sync açılmıyor.
Hocam bildiğim kadarıyla monitör Freesync Compatible ise NVDIA'da Gsync açılabiliyor. Fakat sadece Freesync destekli ise Gsync açamıyorsun. Bendeki senaryo bunu zaten doğruluyor. İstisnai durumlar varsa bilmiyorum.