Çözüldü RTX 3060 sürücü güncellemesi sonrası ekranda piksel lekeler oluştu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba dün akşam NVIDIA RTX 3060 ekran kartımın driverini NVIDIA uygulaması üzerinden son sürümüyle güncelledim ondan sonra önce USB porta bağlı olan internet adaptörümde kesintiler başladı ve kesildi ardından başka bir USB porta bağlı olan Bluetooth adaptörümde kesintiler başladı ve en son ekranda şu tarz hatalar almaya başladım.

Yardımlarınız bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile sürücüyü silip eski sürücüyü yüklemeyi deneyin yeni bir sürücü çıkana kadar bunu yapabilirsiniz fakat sürücüde sorun olmayabilir kurulurken sürücü bozulmuş olabilir isterseniz DDU ile silip sürücüyü tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz sorun ile tekrar karşılaşırsanız eski sürücü yükleyin.

DDU ile sürücüyü silip eski sürücüyü yüklemeyi deneyin yeni bir sürücü çıkana kadar bunu yapabilirsiniz fakat sürücüde sorun olmayabilir kurulurken sürücü bozulmuş olabilir isterseniz DDU ile silip sürücüyü tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz sorun ile tekrar karşılaşırsanız eski sürücü yükleyin.

Çözüm
Artı -1 Eksi

Çok teşekkür ediyorum hocam. Biraz afişe olduk ama
Bu arada bütün sorunlar çözüldü ama eskiden Bluetooth'u taktığım portu kullanınca kulaklıkla kafamı çevirsem bağlantı kesiliyor NVIDIA galiba gerçekten benim bir portu haşat etti.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…