Makaleler
4
Yer
Bosna Bulvarı
Zotac Twin Edge 2x RTX 3060Ti kullanıyorum, malum minik bir kart ve fanları da dolayısıyla minik. Mining çıkması almıştım zaten, durumu kötü değil hatta çok iyi bile denebilir bakımı çok iyi yapılmış olduğundan. Isınmıyor yani benim kullanım senaryomda. Fanlarının sesi beni rahatsız etmese de can sıkıntısından bu kartla uğraşmak istiyorum. 2 adet Arctic P9 PWM'i kartın plastik dış kapağını çıkarıp, fanlarını çıkarıp, plastik kelepçe ile fanları bağlayıp, karta yakın olan SYS_FAN1 soketine de Y-splitter ile iki fanı bağlayıp sabit ve sessiz hızda iki fanı da çalıştırıp kartı modlasam nasıl olur? Can sıkıntısından tamamen uğraşmak istiyorum, şikayetçi olduğum bir durum yok ama hem sıcaklık hem ses olarak işe oldukça yarayacağına inandığımdan yapasım geldi. Mantıklı mı sizce?

Dış plastiklerini çıkarmak yerine etrafına 3D yazıcıdan bir model yapıp uydurabilirsin. ASUS ROG STRIX 3060'a Noctua mod yapan biri vardı. 2 tane 120 mm fan takıyordu.

1788075227036.webp

Dış plastiklerini çıkarmak yerine etrafına 3D yazıcıdan bir model yapıp uydurabilirsin. ASUS ROG STRIX 3060'a Noctua mod yapan biri vardı. 2 tane 120 mm fan takıyordu.

Eki Görüntüle 276792

3D yazıcım ya da 3D yazıcısı olan tanıdığım maalesef yok... Yoksa çok iyi braketler internette hazır var ama 3D yazıcı yok, braket işimi inanılmaz kolaylaştırır.
Ana sistemin ekran kartıysa uğraşmaman daha iyi olur.
Yedek kartım var.