Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
RTX 3060 Ti ekran kartı için termal ped alırken dikkate almanız gereken bazı noktalar şunlardır:3060 Ti ekran kartı için termal ped alacağım. Ama boyutları hakkında bir şey bilmiyorum. Pedi bütün halde alıp makasla kesiyor muyuz? Yoksa boyutunu bilip mi almalıyım?
Link atar mısınız?
Adım Adım Termal Ped Seçimi:
1. Boyut Ölçümü:
- Ekran kartınızı açın ve termal padin kullanıldığı alanları ölçün. Genellikle GPU, VRAM ve VRM bölümleri için termal pedler kullanılır.
- Bir cetvel veya mezura kullanarak bu bölgelerin uzunluklarını ve genişliklerini not edin.
2. Kesim Seçeneği:
- Termal padler genellikle çeşitli boyutlarda satılır. Eğer tam ölçüleri biliyorsanız, bu boyutta bir termal pad almanız en iyisi olacaktır.
- Eğer aldığınız termal pad daha büyükse, çoğu termal pad makasla kesilerek istenen boyuta getirilebilir. Ancak kesim yaparken dikkatli olun, padi çok küçük kesmemeye özen gösterin.
3. Malzeme ve Kalite:
- Yüksek kaliteli termal pedler seçin. Genellikle silikon veya grafit bazlı olanlar iyi bir ısı iletkenliği sunar.
Termal Ped Önerileri:
Aşağıdaki ürünleri inceleyebilir ve ihtiyacınıza uygun boyutta alabilirsiniz:- Thermal Grizzly Minus Pad 8: Yüksek performanslı termal ped.
- Gelid Solutions Galaxy 2: Uygun fiyatlı ve iyi performans sunan ped.
- Arctic Thermal Pad: İyi bir fiyat/performance oranına sahip.
Satın Alma:
Bu ürünleri Amazon, Newegg veya yerel bilgisayar bileşenleri satan mağazalarından bulabilirsiniz. Kendi ölçümlerinize göre uygun boyutta termal ped almaya dikkat edin.Ek Bilgi:
Eğer sorun yaşarsanız veya daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa, termal padin hangi alanlarda kullanılacağını belirtirseniz daha spesifik yardımcı olabilirim.Yurt dışından sipariş verdim. Gümrükten yeni geçti elime ulaşacak yakında. Burada in yardım isterim.RTX 3060 Ti ekran kartı için termal ped alırken dikkate almanız gereken bazı noktalar şunlardır:
Adım Adım Termal Ped Seçimi:
1. Boyut Ölçümü:
- Ekran kartınızı açın ve termal padin kullanıldığı alanları ölçün. Genellikle GPU, VRAM ve VRM bölümleri için termal pedler kullanılır.
- Bir cetvel veya mezura kullanarak bu bölgelerin uzunluklarını ve genişliklerini not edin.
2. Kesim Seçeneği:
- Termal padler genellikle çeşitli boyutlarda satılır. Eğer tam ölçüleri biliyorsanız, bu boyutta bir termal pad almanız en iyisi olacaktır.
- Eğer aldığınız termal pad daha büyükse, çoğu termal pad makasla kesilerek istenen boyuta getirilebilir. Ancak kesim yaparken dikkatli olun, padi çok küçük kesmemeye özen gösterin.
3. Malzeme ve Kalite:
- Yüksek kaliteli termal pedler seçin. Genellikle silikon veya grafit bazlı olanlar iyi bir ısı iletkenliği sunar.
Termal Ped Önerileri:
Aşağıdaki ürünleri inceleyebilir ve ihtiyacınıza uygun boyutta alabilirsiniz:
- Thermal Grizzly Minus Pad 8: Yüksek performanslı termal ped.
- Gelid Solutions Galaxy 2: Uygun fiyatlı ve iyi performans sunan ped.
- Arctic Thermal Pad: İyi bir fiyat/performance oranına sahip.
Satın Alma:
Bu ürünleri Amazon, Newegg veya yerel bilgisayar bileşenleri satan mağazalarından bulabilirsiniz. Kendi ölçümlerinize göre uygun boyutta termal ped almaya dikkat edin.
Ek Bilgi:
Eğer sorun yaşarsanız veya daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa, termal padin hangi alanlarda kullanılacağını belirtirseniz daha spesifik yardımcı olabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-