Şahin

Uzman
1. Soru:
FurMark değerleri nasıl?

2. Soru:

3. Soru
LHR mi?

Not: Kartın üstünde tam model şöyle yazıyor:
GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X OC

Ekran görüntüsü 2025-05-21 115927.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce 2. el alıyorsunuz ve bence bu sıcaklıklar fazla, hele ki bir de fanların ikisi de çalışıyor.
2. el bütçeniz nedir?

Ekran kartı sıcak çalışıyor macun değişimi sonrasi nasıl çalışır bilemeyiz ama ikinci el olarak satan kişi degistirip koyuyor o yüzden bence alınmaz ben GTA 5 ve Witcher 3 arka plana açık tutup bazen onu bazen de onu oynuyorum Max 71 gördü.

Tam modele kartın arkasında metal kısımda yazıyor olması lazım oradan bakın, sıcaklıklar hiç normal değil ve havalar yavaştan ısınmaya başlıyor yazın ortalarında 90 dereceyi görecektir bu da pek iyi bir ısı değil, içini açıp bakımlarını yapın ancak pek tatmin etmeyebilir yine ısılar.

Superposition 1080 Extreme sonucu versek değeri iyi kötü denebilirdi.

Ekran kartı gereksiz sıcak çalışıyor, içini açıp güzelcene temizleyip macununu değişin.

LHR diye bir ibare göremedim ancak GPU-Z açıp herhangi bir yerde LHR olup olmadığına da bakabilirsiniz. Keza superposition test sonucunda ekran kartı adı içerisinde gözükmesi gerek. LHR olup olmamasının pek bir önemi yok bence.

Ekstradan bir GPU-Z ekranı atmanız iyi olur.

Kart LHR olsa etiket model adının en sonunda LHR diye yazar.

Kart sıcaklığı fazla, kasanız havadar bir kasa değil sanırım.

Kart detaylı temizlik, termal macun ve termal ped değişikliği istiyor. Mining çıkması kart almıştım onda bile bu kadar yüksek değildi değerler. Sana temiz kart diye mi sattılar bunu?