RTX 4060 fiyatına daha iyi performans veriyor ama eski nesil. Bu yüzden mantıksız mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 fiyatına daha iyi performans veriyor ama eski nesil. Bu yüzden mantıksız mı?
Bu sayfalardan satın alma dostum. Yorumlar ve şikayetleri iyi oku. Hepsi ikinci el gönderiyor. Hepsiburada veya Sinerji, İncehesap gibi satıcılar olmadığı sürece satın alma. Stok durumları yok bunların. Hem 14 bin liraya satın alınmaz, hem de ikinci el ürünler. Kesinlikle önermiyorum.
Forumda tanılan, bilinen güvenilir bir satıcıysa risk daha az.4000 serisi kartlarda da resmi satıcılar dışında alımlarda ikinci el riski var mı?
4000 serisi kartlarda da resmi satıcılar dışında alımlarda ikinci el riski var mı?
Bu kartı sıfır almak için aklınızı kaçırmış olmanız lazım. Ki sıfır bile değil, ikinci eli millete sıfır diye kakalıyorlar.
Aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. Ama artık alınmaz. Evet iyi performans veriyor ama eskidi artık be. En kötü 4000 serisine bakman lazım. Ayrıca oynadığın oyunlara göre de değişir. Mesela frame gen kullanan bir oyun oynuyorsan 4000 serisi hayli hayli daha iyi. Sunduğu teknolojiler artık fiyatını karşılamıyor.
15 bine 2.el temiz 3080 Ti 12GB bulabilirsen alınır. Tabi PSU da yeterliyse.