Tek kablo ürün gidip RX 7900XTX'de kullanılmaz ya da RTX 3080'de uzun vadede kullanılmaz tek kablodan ayrılan 2 soket var bunun taşıyabileceği yük sınırlı olduğu için ekran kartı bozabilir sisteminize uzun vadede hasara yol açabilir isterse 10.000W olsun donanım bileşenlerini düzgün kullanmazsan bir yere varamazsın. 2 veya 3 ayrı kablosu olan güç kaynakları boşuna üretilmiyor malzeme kalitesi çok önemlidir.
Zaten böyle bir modeli alan kişi gidipte 3080/Tİ ve 6800XT takmaz. Piyasadaki çoğu giriş seviye güç kaynağı hala tek kablolu. Özellikle 650W ve altındaki modeller.

Son düzenleme:
Zaten böyle bir modeli alan kişi gidip de 3080/Tİ ve 6800XT takmaz. Piyasadaki çoğu giriş seviye güç kaynağı hala tek kablolu. Özellikle 650W ve altındaki modeller.

Tamam bizde o fiyat aralığında daha iyi var diye onu önermişiz burada neye yorum attın ben anlamadım 3.000 TL verdikten sonra kaliteli güç kaynağı almak varken neden daha kalitesiz bir ürün alsın ki. Neye muhalefet oluyorsun ben burada 650W güç giriş seviye güç kaynakları uzun vadeli alınmaz diyorum. Çok ucuz olmadığı sürece de alınmaz demişim yukarıda aralarında fiyat farkı olmayan ürünler için neyi tartışıyoruz.

Tamam bizde o fiyat aralığında daha iyi var diye onu önermişiz burada neye yorum attın ben anlamadım 3.000 TL verdikten sonra kaliteli güç kaynağı almak varken neden daha kalitesiz bir ürün alsın ki. Neye muhalefet oluyorsun ben burada 650W güç giriş seviye güç kaynakları uzun vadeli alınmaz diyorum. Çok ucuz olmadığı sürece de alınmaz demişim yukarıda aralarında fiyat farkı olmayan ürünler için neyi tartışıyoruz.
Ben size bir şey söylemiyorum ki, sadece 'tek kablolu PSU'lar para etmez' ifadenize değindim. Bana biraz ağır bir tabir gibi geldi. Ayrıca o PSU zaten 3000TL etmez. Yukarıda da belirttim.